Jarig Confed verhuisd

Geplaatst op 25 november 2015 om 09:45 uur
Jarig Confed verhuisd
Confed, producent van industriƫle elektronica, is uit zijn jasje in Nijkerk gegroeid en is verhuisd naar Amersfoort. Er werd een locatie gevonden die past bij de veelzijdige organisatie die Confed is. De mensen uit de verschillende panden in Nijkerk en Nunspeet zitten nu bij elkaar, zodat de lijntjes kort blijven en de samenwerking direct is.
Confed viert dit jaar zijn 10-jarig jubileum. Na een vliegende start met Confed Systems in 2005, eerst in Amersfoort en later in Nijkerk, volgden in 2009 een Protoshop in Lelystad en de toevoeging van Wiring & Assembly in Nijkerk. De hang naar een concurrerende positie voor wat betreft volume-artikelen leidde to  Confed Trading; een actieve samenwerking met partners in China.

 

In 2012 ging  Confed een joint-venture aan met een sociale werkvoorziening in Nunspeet. Hiermee betrekt het mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in het productieproces. De laatste toevoeging was in 2014 Confed Solutions; een groep ervaren ontwikkelaars die klanten in dat stuk van het proces kunnen ondersteunen.

 

 
© Engineersonline.nl