Altera kiest Transfer als Benelux trainingspartner

Geplaatst op 01 juni 2015 om 21:23 uur
Altera kiest Transfer als Benelux trainingspartner
Altera, leverancier van programmeerbare producten voor elektronicasystemen, heeft Transfer gekozen als lokale trainingspartner voor de Benelux.
Na evaluatie van een aantal sterke kandidaten koos het Altera-team voor Transfer, aldus David Thomas, Benelux salesmanager. Gelet op de trainingscapaciteiten in combinatie met de marktdekking, de vele Altium-gebruikers en de ontwerpervaring van Transfer, heeft Altera in Transfer de juiste partner gevonden om in de groeiende behoefte aan trainingen onder Altera-gebruikers te voorzien.

 

Henk de Jonge, CTO van Transfer, benadrukt dat  Transfer al meer dan 25 jaar trainingen aan elektronica-ontwerpers geeft. Vóór 1990 gaf Transfer al trainingen over het gebruik van de Altera EPLD's. "Als wij nu kijken naar de uitgebreide portfolio van Altera, inclusief de onlangs uitgebrachte Arria10 (20 nm TSMC) familie, de MAX10 PLD's of de state of the art Stratix10 (14 nm Intel), al dan niet gecombineerd met een ARM9 of ARM53 hard IP-core, dan is het trainen van engineers zeker een must om het ontwikkelproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen."

Kijk op de website van Transfer onder trainingen voor het complete trainingsaanbod.

 

Samen met Arrow en EBV, de distributeurs van Altera-pproducten in de Benelux, verwachten Altera en Transfer de gebruikers optimaal te kunnen ondersteunen. 

De volgend trainingen staan gepland op de volgen de dagen:
9 en 10 juni - Designing with the NIOS II pProcessor
23 juni - Quartus II Software: foundation
24 juni - Introduction to Qsys
25 juni - Quartus II Software: timing analysis

 
© Engineersonline.nl