Internationale expansie bij Test & Measurement Solutions

Geplaatst op 09 mei 2015 om 22:52 uur
Internationale expansie bij Test & Measurement Solutions
Test & Measurement Solutions, ontwikkelaar en leverancier van industriƫle test- en meetoplossingen, noteerde in 2014 een groei van 15%. Om zijn internationale expansie voort te zetten en extra arbeidsplaatsen te creƫren, investeert het bedrijf in nieuwe vestigingen in Nederland en Polen. Daarnaast zet T&M Solutions in op blijvende bijscholing van de medewerkers om hoogtechnologische expertise te garanderen bij het verstrekken van kwaliteitsgaranties voor producten en bij het optimaliseren van productieprocessen.
Sinds de oprichting in 1998 noteerde T&M Solutions een jaarlijkse gemiddelde groei van 20%. In 2015 investeert het bedrijf in nieuwe vestigingen in Nederland en Polen, om klanten sneller te bedienen en extra ruimte te creëren voor testopstellingen en arbeidsplaatsen. Momenteel telt T&M Solutions 100 medewerkers in Europa, waarvan 15 in Nederland.

 

Met jaarlijks dubbele groeicijfers is de expansie van T&M Solutions - ook in Nederland - ondanks de economische crisis niet mis. Kurt Hensen, CEO van T&M Solutions: "T&M Solutions bereidt zich voor op de stijgende vraag naar kwaliteitsgaranties en kostenefficiëntie. We streven ernaar in de nabije toekomst aan meer klanten oplossingen te bieden die zowel producenten als eindgebruikers tijd, moeite en kosten besparen."

In Nederland verhuist het hoofdkantoor naar een nieuw, groter gebouw in Arnhem met extra testruimte en plaats voor bijkomende arbeidskrachten. In Polen opent T&M Solutions een volledig nieuw kantoor in Krakau. Daar werken nu al meer dan 10 nieuwe medewerkers. De vestiging in Wroclaw blijft het Poolse hoofdkantoor.

 

"Door nieuwe vestigingen te openen, kunnen we meer klanten van dienst zijn over een groter geografisch gebied", legt Kurt Hensen uit. "Daarnaast voorzien we overal grotere testruimtes voor oplossingen op maat."

T&M Solutions volgt de ontwikkelingen en technologieën op de voet. "We investeren voortdurend in de bijscholing van onze ingenieurs, zodat wij aan al onze klanten de meest volledige en actuele kennis kunnen presenteren om hun productie en producten te optimaliseren", vervolgt Hensen. "Wij zijn als het ware een ‘one-stop shop to zero defects'."

 

In 2014 verkreeg T&M Solutions verschillende erkenningen van partners en klanten, waaronder een reeks certificeringen van de Amerikaanse producent van geautomatiseerde testapparatuur en instrumentatiesoftware National Instruments (NI).  Zo kreeg T&M Solutions onder andere het Vision Specialty Alliance Partner-certificaat dat slechts acht Europese bedrijven op hun palmares mogen schrijven, en het Embedded Control Specialty Alliance Partner-certificaat. 

Hensen: "Deze certificeringen erkennen het belang en de geloofwaardigheid van onze expertise in het ontwerpen van middelgrote tot grootschalige test- en meettoepassingen op maat van de klant."

 
© Engineersonline.nl