Vandentempel wordt Fluke-distributeur

Geplaatst op 18 augustus 2014 om 23:47 uur
Vandentempel wordt Fluke-distributeur
Fluke Nederland heeft Vandentempel als officiƫle Fluke-distributeur aangewezen. Met deze nieuwe vertegenwoordiging breidt Vandentempel zijn leveringspakket uit met specialistische test- en meetapparatuur, zoals warmtebeeldcamera's, power quality analyzers, vibratietesters, isolatieweerstandtesters en aardingstesters.
Vandentempel is als technisch handels- en adviesbureau al ruim 40 jaar actief in apparatuur voor de elektrische infrastructuur en heeft een bekende naam bij energiebedrijven, netwerkbedrijven, installateurs en de industrie. Aanvankelijk was het bedrijf vooral actief met apparatuur voor kabelfoutlokalisatie en het testen van grondkabels, maar nu omvat het leveringspakket ook test- en meetinstrumenten voor laag-, midden- en hoogspanningsinstallaties. Specialisaties zijn onder andere apparatuur voor kabelselectie, schakelinstallaties, generatoren, transformatoranalyse en monitoring (MS/HS), isolatieweerstandbeproeving, netbeveiligingstesten, thermografie, energiemonitoring en power quality analyse. Daarnaast worden ook complete kabelmeetwagens geleverd.

 

Verder verzorgt Vandentempel uiteenlopende trainingen voor zowel nieuwe als bestaande gebruikers van test en meetapparatuur. Het hele jaar door worden trainingen in de eigen trainingsruimte gegeven waarbij ook gebruik gemaakt wordt van een ‘proeftuin' met laag en middenspanningskabels.

 
© Engineersonline.nl