Nieuw ontwerp en extra diensten op B&R website

Geplaatst op 29 januari 2013 om 12:55 uur
Nieuw ontwerp en extra diensten op B&R website
Hetzelfde adres, maar een nieuwe uiterlijk: B & R heeft zijn website www.br-automation.com vernieuwd. De site gebruikt de modernste webtechnologieën, die het makkelijker maken om een ​​uitgebreide bibliotheek van informatie over technologieën, oplossingen en producten te openen.
"Ons doel was om de uitgebreide informatie die we de afeglopen jaren hebben verstrekt, nuttiger en beter toegankelijk te maken", zegt Stefan Schönegger, marketingmanager bij B & R. "In de loop der jaren is het internet uitgegroeid tot een belangrijke opslagplaats van informatie, zodat het bijblijven door het herinrichten van de website een voor de hand liggende stap was."

De website van B&R  is duidelijk gestructureerd en georganiseerd. Nieuwe functies zoals productvergelijking en een geoptimaliseerde downloadpagina zijn toegevoegd aan het aanbod. De oorspronkelijke Service Order Portal is opgewaardeerd, waardoor serviceaanvragen eenvoudig en snel worden afgehandeld. "Met de nieuwe portal, is het niet alleen mogelijk om de voortgang van processen te volgen", legt Schönegger uit, "maar alle service documenten zijn ook online beschikbaar wanneer dat nodig is."

Naast uitgebreide informatie over de producten van B & R,  is een nieuwe ‘Technologies'- sectie toegevoegd. Bezoekers kunnen daar meer te weten komen over technologieën in verschillende industrieën, zoals energiemonitoring, condition monitoring, Powerlink, robotica en redundantie. Naast productinformatie, zijn daar video's te vinden met gebruikerservaringen.
 
© Engineersonline.nl