Hiflex vertegenwoordigt ads-tec

Geplaatst op 27 juli 2011 om 11:15 uur
Hiflex vertegenwoordigt ads-tec
Hiflex is begonnen met de verkoop van ads-tec IPC's in Nederland. Ads-tec is biedt moderne, maar zwaar industrieel ontworpen systemen. Voor een groot deel van het programma geldt een levertijd van 2 weken.

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt en produceert ads-tec, gevestigd in Leinfelden-Echterdingen, robuuste IT-systemen voor industrieel gebruik en complexe automatiseringsoplossingen. Als een middelgrote onderneming telt het bedrijf 200 medewerkers op drie locaties in Duitsland. ads-tec ontwikkelt alles in eigen huis. Het familiebedrijf, dat werd opgericht in 1980, ontwikkelt alles in eigen huis. In 2009 opende men een tweede productielocatie in Dresden.

Binnen de business unit 'data en technologie' heeft ads-tec een breed productportfolio ontwikkeld op de gebieden van industriële PC's, tablet PC's, terminals, IT-infrastructuur en oplossingen op maat voor medische technologie.

Ads-tec platforms en embedded systemen zijn zo ontwikkeld dat zij lange tijd verkrijgbaar zijn. De behuizing maar ook de PC worden volledig in eigen beheer in Duitsland ontwikkeld en gebouwd, het gaat dus niet om  industrieel verpakte 'standaard' PC's.  

 
© Engineersonline.nl