EO
Laatste bedrijfsnieuws:

Vind bedrijfsnieuws in:

Imc Test & Measurement versterkt verkoopteam

19 april 2021 om 10:16 uur -

Noud Schoffelmeer wordt Sales Engineer

Leverancier van test- en meetoplossingen imc breidt zijn verkoopteam uit met een nieuwe Sales Engineer. Noud Schoffelmeer (29) zal in de Benelux nieuwe klanten gaan adviseren over de meest productieve meetoplossingen in sectoren zoals lucht- en ruimtevaart, energie, scheepvaart, automotive en defensie.

Met ‘Aviation Engineering' als achtergrond, ruime verkoopervaring in de wereld van PLC's, machinebouw, frequentieregelaars en servo's, is Schoffelmeer in staat op niveau te praten over technische aspecten. Praktische en theoretische zaken, waar ingenieurs op Research & Development afdelingen mee te maken hebben.

 

Directeur Ruud Overgaauw: "In Noud hebben we een echte techneut gevonden, met een stevig commercieel gevoel. Hij zal stap-voor-stap de wereld van R&D gaan ontdekken, in uiteenlopende industrieën. Als de Covid-omstandigheden dit toelaten nemen we hem mee naar innovatieve klanten om hem zo alle details leren van de imc test- en meetoplossingen."

 

Na een opleidingstraject wordt Schoffelmeer verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe klanten, het meedenken en vertalen van technische vraagstukken naar concrete test- en meetoplossingen.

 

"Ooit wilde ik piloot worden, maar zag destijds van deze opleiding af door slechte marktomstandigheden. Achteraf gezien de juiste keuze, want tijdens mijn vervolgopleiding bleek al gauw dat ik techniek razend interessant vond", verklaart Schoffelmeer.

Contactgegevens
Bedrijfsnaam
IMC Test & Measurement BV
Adres
Vaart 19-21
Postcode, Plaats
4206 CC, Gorinchem
Telefoon
085 - 876 9392
Fax
-
Website
http://www.imc-benelux.com
E-mail
info@imc-benelux.com
Meer informatie
Bedrijfsprofiel

Gerelateerd nieuws

Overheid en bedrijfsleven investeren 58 miljoen in CO?-vermindering industrie

Overheid en bedrijfsleven investeren 58 miljoen in CO₂-vermindering industrie

Verschillende organisaties werken in 9 samenwerkingsverbanden aan innovaties om de CO₂-uitstoot te verminderen in de industrie met subsidie van de regeling Missiegedreven Onderzoek Ontwikkeling en Innovatie (MOOI). Ze…

'Helft maakbedrijven vreest dit jaar voor cyberaanval'

'Helft Belgische maakbedrijven vreest dit jaar voor cyberaanval'

De helft van de Belgische maakbedrijven vreest voor een cyberaanval in de komende twaalf maanden. Dat blijkt uit een studie over cyberveiligheid in de maakindustrie waaraan zevenenzeventig bedrijven deelnamen.

Groen licht voor Technohub Digital Twin

Groen licht voor Technohub Digital Twin

Een consortium van kennisinstellingen en bedrijven lanceert eind juni de Technohub Digital Twin. Doel is om betere professionals in de maakindustrie op te leiden en maakbedrijven te helpen hun productieproces slimmer in…

Laatste nieuws

Gyroscopische pooltafel: handig voor op zee

Gyroscopische pooltafel: leuk voor op zee

Bugatti heeft een pooltafel ontwikkeld die altijd waterpas blijft staan. Er worden maar 30 exemplaren van gemaakt, dus de eigenaars van superjachten kunnen zich maar beter haasten.

Magnetisch materiaal breekt schakelrecord

Magnetisch materiaal breekt schakelrecord

Onderzoekers van Trinity College Dublin hebben een magnetisch materiaal ontwikkeld dat de snelste magnetische omschakeling ooit vertoont. Ze kunnen zes keer sneller schakelen dan het vorige record. Het gaat om '…

Snlle wielen, snel model

Snelle wielen, snel model

Granulaire materialen, zoals zand en grind, kunnen vaste, vloeibare en gasachtige eigenschappen vertonen, afhankelijk van het scenario. Dit wordt ingewikkeld bij voertuigbewegingen met hoge snelheid, waardoor deze…

Meer nieuws »

Product van de maand

RSS
Nieuw! Deurgreepmodule PSENmlock van Pilz

Het veilig heksysteem PSENmlock is uitgebreid met een unieke deurgreepmodule.

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden

 

Gratis nieuwsbrief

EOL