EO

Unis Group neemt meerderheidsbelang in Van Gelder Engineering

30 juni 2020 om 14:35 uur -

Unis Group neemt meerderheidsbelang in Van Gelder Engineering

Unis Group neemt een meerderheidsbelang in Van Gelder Engineering in Elst. Dit onafhankelijke technisch adviesbureau is in zijn 35 jarig bestaan uitgegroeid tot specialist op het gebied van industriële procesautomatisering.

"Door het aangaan van dit partnerschap kunnen onze klanten nu ook bij ons terecht voor het automatiseren en updaten van hun industriële processen en machines", zegt directeur Peter de Vries van de Unis Group. "Industriële automatisering zorgt voor meer efficiency, rendementsverhoging en kostenbesparing. Door het verbreden van onze dienstverlening bieden wij onze klanten een totaaloplossing en kunnen zij bij ons terecht voor de meest uiteenlopende diensten op het gebied van industriële elektronica."

 

Van Gelder levert maatwerk in complexe automatiseringsprocessen: van het ontwerpen van specifieke besturingssoftware tot het begeleiden van veelomvattend migratietrajecten. Er werken tien software en mechanische engineers.

 

Unis Group is een internationale serviceorganisatie op het gebied van industriële elektronica, levert een breed scala aan diensten gericht op het reduceren van (productie)stilstand, van verkoop en reparatie van industriële elektronica, tot risicomanagement, Internet of Things en on-site services.

 

Dankzij de bundeling van krachten, kennis en expertise willen de bedrijven hun internationale positie als industriële serviceorganisatie versterken.

Contactgegevens
Bedrijfsnaam
Unis Group
 

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden