EO

Hemmink Groep gaat de toekomst in als Hanzestrohm

18 juni 2020 om 00:00 uur -

Hemmink Groep gaat de toekomst in als Hanzestrohm

Hemmink Groep gaat verder onder de naam Hanzestrohm. DGA Martin Hemmink van het Zwolse familiebedrijf: ‘We zijn sinds 1951 gevestigd te Zwolle, en willen door een nieuwe groepsnaam die naar de Hanze verwijst onze binding met de regio Zwolle onderstrepen.” Tegelijkertijd heeft het bedrijf zich door een aantal overnames doorontwikkeld. "Met de introductie van deze overkoepelende merknaam laten we zien dat de groep breder is dan Hemmink alleen en versterken we de onderlinge samenhang tussen de bedrijven."

 

Ondernemingen

Hanzestrohm bestaat uit de bedrijven Hemmink, KWx en Kairos. Deze bedrijfsnamen blijven ongewijzigd. De kernactiviteitvan de groep bestaat uit het leveren van elektrotechnische oplossingen in de bouw, industrie en infrastructuur. Er zijn 140 medewerkers verbonden aan Hanzestrohm, in Zwolle, Alphen aan den Rijn, Oud-Beijerland, Vorden en Kontich (België).

 

Kennispartner

Hemmink en KWx hebben per 18 juni de website en uitstraling vernieuwd. Op de nieuwe website besteden de bedrijven veel aandacht aan het delen van kennis door middel van een thematische aanpak. Over verschillende thema's zoals bijvoorbeeld stekerbaar installeren, brandveiligheid en meten aan PV installaties zijn talloze artikelen, blogs en referenties beschikbaar. Daarnaast worden met regelmaat verschillende fysieke en digitale bijeenkomsten georganiseerd om samen met deelnemers specifieke onderwerpen verder te behandelen en uit te diepen.

 

Verhuizing

De nieuwe groepsnaam valt samen met de recente verhuizing naar een nieuw kantoorpand aan de Popovstraat 1 te Zwolle. Begin juni hebben zich daar zowel de medewerkers van Hemmink als de groepsdirectie van Hanzestrohm, marketing en de medewerkers van het shared service center (inkoop, ICT, HR, F&A) gevestigd. Het naastgelegen logistiek centrum is reeds begin dit jaar verhuisd naar de nieuwe locatie.

Contactgegevens
Bedrijfsnaam
Hemmink BV
Adres
Ampèrestraat 28
Postcode, Plaats
8013 PV, Zwolle
Telefoon
038-4698200
Fax
038-4698210
Website
http://www.hemmink.nl
E-mail
info@hemmink.nl
Meer informatie
Bedrijfsprofiel
 

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden