EO

TechniShow en Esef naar 2022

02 juni 2020 om 13:02 uur -

Technishow 2020 en ESEF Maakindustrie, die aanvankelijk van 1 tot en met 4 september 2020 bij Jaarbeurs plaats zouden vinden, worden verplaatst naar maart 2022. Eerder waren deze edities al verplaatst van maart 2020 naar september 2020.

De vakbeurzen Technishow en Esef Maakindustrie, die in het voorjaar vanwege de Corona al werden verschoven naar september, worden nu verplaatst naar maart 2022.

Jaarbeurs Utrecht: 'Door de coronacrisis is het een onzekere tijd voor bedrijven die zich in de maakindustrie begeven. De september 2020 editie van TechniShow en Esef Maakindustrie is daarmee ook onder druk komen te staan. Veel exposanten en bezoekers hebben dan ook aangegeven dat zij het niet wenselijk vinden om TechniShow en Esef Maakindustrie 2020 nog te laten plaatsvinden.'

 

Jaarbeurs heeft dit in overleg met hun partner, branchevereniging FPT-VIMAG en stakeholders besloten. Zij menen dat met een verplaatsing recht wordt gedaan aan de belangen van alle stakeholders en dat in 2022 onder betere omstandigheden een goede beurs kan worden georganiseerd.

 

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden