EO

RS Components past website aan op Corona-vraag

21 april 2020 om 09:40 uur -

RS Components past website aan op Corona-vraag

Door de Coronacrisis krijg RS Components ineens te maken met een aangepaste vraag, gericht zich op vier sectoren: Thuiswerken, hygiëne, veiligheid en onderhoud. De leverancier van van industriële en elektronische producten en oplossingen heeft zijn website hierop aangepast.

Het resultaat is een webpagina die de meest gezochte productcategorieën centraal stelt om de inspanningen te verminderen bij het vinden van het juiste product.

 

Omdat veel mensen wegblijven van kantoor en hun woon- en slaapvertrekken. in ‘kantoren' veranderen, neemt de vraag naar professionele apparatuur toe. Het begint met de behoefte aan een goede koptelefoon om de steeds groter wordende videoconferenties comfortabeler te maken en kan eindigen met een goede bureaustoel om de pijn in de rug te verminderen na een hele week op een bank te hebben gewerkt. RS heeft de typische producten samengebracht op een speciale webpagina en maakt het gemakkelijk om te zoeken en te browsen om zodoende het juiste te vinden om het nieuwe werken vanuit de thuissituatie gemakkelijker te maken.

 

Producten voor medewerkers in de zorg zijn verzameld in een tweede deel van de pagina. Het begint met reinigingsdoekjes en kan eindigen met apparatuur met betrekking tot de beveiliging, van toegangscontrolekits voor deuren tot logische modules, en daarbij systemen voor besturing op afstand.

 

Andere bedrijven gebruiken de productiviteitspauze om onderhoudsactiviteiten te vervroegen. De behoeften op het gebied van onderhoud zijn divers, van reserveonderdelen voor testen & meten tot gereedschappen.

Contactgegevens
Bedrijfsnaam
RS Components BV
Meer informatie
Minisite
 

Product van de maand

RSS
Nieuw! Lichtschermen PSENopt II – Nu met verbeterde spiegelzuilen

Pilz maakt het portfolio met lichtschermen compleet: De lichtschermen PSENopt II zijn niet alleen verkrijgbaar voor...

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden