EO

Wilo introduceert Pompenwijzer

19 februari 2020 om 08:25 uur -

Wilo introduceert Pompenwijzer

Wilo heeft een nieuwe uitwisseltabel voor pompen ontwikkeld: Pompenwijzer. In de tabel zijn pompen voor circulatie, drukverhoging, vuil- en afvalwater en bronwater geïntegreerd. De Pompenwijzer biedt ondersteuning voor tien verschillende pompmerken.

De tabel is te gebruiken via www.pompenwijzer.nl.

 

Meer pompen en informatie

  • Met de nieuwe Pompenwijzer is het aantal uitwisselbare pompen van 4.250 verhoogd naar bijna 8.500 pompen.
  • Bovendien biedt de tabel veel informatie over de oude pomp. Bij veel oude Wilo-pompen zijn afbeeldingen en grafieken toegevoegd, waardoor de gebruiker zelf kan controleren of de nieuwe pomp de juiste keuze is.
  • Ook over de nieuwe pompen is meer informatie beschikbaar. Zo staat er een afbeelding en is andere mogelijke relevante informatie opgenomen.
  • Aan de producten is bovendien serie-informatie toegevoegd zodat snel inzichtelijk is waarom het ene artikel beter is in de ene situatie dan het andere artikel.

 

Meer en betere notities

  • Onder elke uitwisseling staan notities. Deze geven belangrijke informatie over het uitwisselen, zoals de aanpassing van het leidingwerk of aansluitspanning.
  • Verder zijn in een aantal gevallen één of meerdere accessoires noodzakelijk bij de uitwisseling. Hiervan worden de benodigde accessoires met artikelnummer getoond bij de mogelijke vervangende pomp. Daarnaast is informatie beschikbaar van andere aanvullende accessoires zodat ook gelijk de passende accessoires kunnen worden besteld.
  • Grafiek, aansluitschema, maatschetsen, films, animaties, installatie- en bedieningsinstructies en andere media kunnen handig zijn voor de juiste selectie en installatie van een pomp. Daarom is ook deze informatie toegevoegd aan de nieuwe uitwisselgids. Verder is de informatie over drukklassen uitgebreid.
  • Bij elke uitgewisselde pomp is het nu mogelijk om een PDF te maken met daarin informatie over de oude pomp, de nieuwe pomp, benodigde accessoires en opmerkingen.
Contactgegevens
Bedrijfsnaam
Wilo Nederland
 

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden