EO

JC-Electronics wint Exportparel 2019

06 november 2019 om 12:29 uur -

Commercieel directeur Gerard Katje van JC-Electronics neemt de Exportparel in ontvangst. Hij wordt geflankeerd door Mercedes Prinsen (Voorzitter Exportclub Noord) en Rikus Stuut (Juryvoorzitter).

JC-Electronics is door Exportclub Noord onderscheiden met de Exportparel 2019. Voorzitter Mercedes Prinsen reikte deze prijs onlangs uit aan commercieel directeur Gerard Katje van JC-Electronics. De Exportparel wordt jaarlijks toegekend aan een bedrijf in Noord-Nederland dat aantoont een parel te zijn waar zowel de regio als de Exportclub trots op zijn.

De jury gaf aan onder de indruk te zijn van de imponerende stroom van veranderingen en groeistuipen die leidden tot ‘een wereldspeler van formaat'. Juryvoorzitter Rikus Stuut: "Daar waar JC-Electronics startte met de beide oprichters is het inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met meer dan 200 medewerkers die met z'n allen een serieuze bijdrage leveren aan de circulaire economie. Het bedrijf ademt professionaliteit, expertise, continuïteit, service en duurzaamheid."


Commercieel directeur Gerard Katje: "Al snel na de oprichting van JC-Electronics werden de eerste internationale deals gemaakt. Vandaag de dag hebben we collega's en partners uit alle delen van de wereld in dienst, die ervoor zorgen dat onze onderneming internationaal blijft groeien en nog lang niet uitgegroeid is."


JC-Electronics is een jong en ambitieus bedrijf en is specialist in de inkoop, verkoop en reparatie van bedrijfskritische elektronica voor afnemers over de hele wereld. Door gebruikte en defecte elektronica te reviseren en hiermee overbodige investeringen te voorkomen, dragen ze bij aan de circulaire economie. Sinds de oprichting in 2006 heeft het bedrijf een uitgebreide klantenkring opgebouwd in meer dan 100 landen.

 

Reacties (1)

Van harte gefeliciteerd! Mooi bedrijf.
Theo, 8 november 2019 17:18
 

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden