EO

Technology Park Ypenburg richt zich op hightech materialen industrie

04 november 2019 om 13:17 uur -

Technology Park Ypenburg richt zich op hightech materialen industrie

Technology Park Ypenburg in Den Haag wil een unieke vestigingsplek worden voor maakbedrijven in de hightech materialen industrie. Er zijn bijvoorbeeld initiatieven voor het opzetten van een gezamenlijk opleidingsprogramma, het realiseren van een business centre met kleinschalige kantoorruimtes en een makerspace-achtige omgeving waar start-ups of MKB-ers prototypes kunnen ontwikkelen.

Om er voor te zorgen dat de ontwikkeling een meer permanent karakter krijgt, zal de huidige Stichting Technology Center Ypenburg worden omgevormd naar een meer op uitvoering gerichte organisatie. In eerste instantie wordt gestart met een kwartiermakersfase. De kwartiermaker inventariseert de ambities van alle betrokken stakeholders, toetst op haalbaarheid en stelt een uitvoeringsplan op.


Stephen Hands, Senior Associate bij Unified International gaat de slag met de opbouw van de uitvoeringsorganisatie en alle mogelijke activiteiten die hieronder vallen. Hij doet dat in nauwe samenwerking met de stakeholders op het park en InnovationQuarter. Hands, een ervaren projectmanager werkzaam in onder andere de aerospace branche, met veel kennis van business development, marketing en sales, is bereikbaar via stephen@unifiedinternational.net

 

Technologyparkypenburg.nl 

 

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden