EO

Nu te ervaren: een controle- of operatiekamer

26 oktober 2019 om 07:23 uur -

Het Inter-X Experience Center: een controle- of operatiekamer ervaren

Nieuwsgierig naar geavanceerde technische ruimtes als een controlemeldkamer, operatiekamer, huddle space, of multidisciplinaire overleg- of crisisruimte? In Inters nieuwe Experience Center in Duiven zijn dit soort ruimtes en de bijbehorende techniek nu voor iedereen te ervaren.

In Inter-X laat de systeemintegrator en (IT) procesconsultant de mogelijkheden van systeemintegratie zien, in combinatie met AV/IT- en software oplossingen. Naast bovengenoemde ruimtes zijn er functionele oplossingen als collaboration software, videoconference, digital signage, videowalls, projectie en meer. Het doel is te laten zien hoe deze oplossingen het werkproces in kritische omgevingen ondersteunen.

 

"In het Experience Center laten wij onze systemen en oplossingen met elkaar communiceren. Dit hadden wij nog niet eerder gedaan", vertelt Solution Architect Jorick Franken. "Het is onze ambitie om een systeem vanaf de tekentafel weg te zetten en alle open eindjes mooi gesloten en duidelijk te hebben voor het de tekentafel verlaat."

 

Het center leent zich volgens Managing Director Robbert van Rooij ook goed om samen met partners en relaties dieper in te gaan op de achterliggende werkprocessen en procedures. "Door het gesprek hierover aan te gaan en dieper daarop in te zoomen, kunnen oplossingen dusdanig ontwikkeld worden, dat ze uiteindelijk beter aansluiten op de dagelijkse werkzaamheden van de gebruikers." Inter-X is ook beschikbaar om trainingen te geven, te vergaderen en brainstormsessies te houden.

 

De ‘ware experience'

In januari wordt nog een extra belevenis geïntroduceerd: de ‘ware experience'. Hier neemt Inter de bezoeker mee in de wereld waar kritische processen, mens en techniek tezamen een belangrijke rol spelen. Vooral als elke seconde telt. In een marktoverschrijdende verhaallijn laat Inter zien hoe geïntegreerde oplossingen ervoor kunnen zorgen dat gebruikers de juiste beslissingen nemen door presentatie van de juiste informatie.

 

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden