EO

Nieuwe directeur Adelco Electronics

10 oktober 2019 om 13:44 uur -

Vlnr Gert-Jan de Waard (directeur Batenburg Industriële Componenten), Cees Smit, Michael Bhagwandien en Ron Verstelle (directie Adelco)

Op 1 oktober 2019 hebben Cees Smit en Ron Verstelle het directeurschap van Adelco Electronics overgedragen aan Michael Bhagwandien. Smit en Verstelle blijven op parttime basis als adviseur verbonden aan de vennootschap.

Bhagwandien werkt sinds 2017 bij Adelco als commercieel directeur. Hij heeft van 1999 tot aan zijn overstap naar Adelco verschillende leidinggevende functies bekleed bij Advantech, een leverancier van industriële computers en systemen. Hij brengt hierdoor veel kennis en ervaring met zich mee die nu aangewend worden in de markten waarin Adelco zich profileert.


Smit en Verstelle hebben Adelco in april 2003 opgericht. Het bedrijf is met name actief op het gebied van displays, modules en systemen voor embedded computing en wireless (IOT) modules. Sinds juli 2018 behoort het bedrijf tot Batenburg Technieks divisie Batenburg Industriële Componenten. Deze divisie werkt vooral voor klanten in de maakindustrie met de bedrijven Batenburg Bevestigingstechniek, Batenburg Industriële Elektronica en Batenburg Mechatronica en in de energie- en railinfrastructuur met Batenburg Energietechniek.

Contactgegevens
Bedrijfsnaam
Adelco Electronics BV
 

Product van de maand

RSS
Nieuwe kleine transponderschakelaar CTM

De nieuwe CTM is heel klein en is geschikt voor elke radius vanaf slechts 15cm. Toch is het een volwaardige PL e - Cat....

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden