EO

Rockwell Automation neemt Mestech Services over

09 oktober 2019 om 10:41 uur -

Rockwell Automation neemt Mestech Services over

Rockwell Automation heeft Mestech Services overgenomen. Het bedrijf is een wereldwijde aanbieder van Manufacturing Execution Systems, Manufacturing Operations Management en adviesdiensten op het gebied van digitale oplossingen en systeemintegratie. Mestech is onder meer actief in de discrete industrie, de automobielindustrie, life sciences, de elektronica-industrie en verpakte consumentenproducten (CPG).

Mestech werd opgericht in 2008 en heeft zijn hoofdkantoor in Pune (India) en vestigingen in Duitsland en de Verenigde Staten.


De system integrator heeft ervaring met het toepassen van Rockwell Automations op software gebaseerde oplossingen in productiebedrijven. Mestech houdt zich niet alleen bezig met advisering over technologie, maar ook met het ontwerp en de implementatie van oplossingen, die nodig zijn voor de aansturing van productieprocessen, voor het beheersen van resources en voor de personeelsplanning.


"De overname biedt betere mogelijkheden om onze Information Solutions en Connected Services wereldwijd op een winstgevende manier aan te bieden. We zijn dankzij de overname beter in staat om onze klanten te ondersteunen bij de digitale transformatie", zei Matthew Fordenwalt, vice-president en general manager van Systems & Solutions Business bij Rockwell Automation. "Mestech kan haar dienstverlening met betrekking tot de producten en oplossingen van Rockwell Automation nu bovendien uitbreiden. Dan denken we aan oplossingen voor control, process management, power information solutions en industrial IoT - waaronder de FactoryTalk Innovation Suite, powered by PTC."

Contactgegevens
Bedrijfsnaam
Rockwell Automation BV
Meer informatie
Minisite
 

Product van de maand

RSS
Nieuwe kleine transponderschakelaar CTM

De nieuwe CTM is heel klein en is geschikt voor elke radius vanaf slechts 15cm. Toch is het een volwaardige PL e - Cat....

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden