EO

Delta start bouw op Automotive Campus Helmond

26 september 2019 om 14:14 uur -

Delta start bouw op Automotive Campus Helmond

Leverancier Delta van oplossingen voor energie- en thermomanagement, heeft vandaag een feestelijke start gemaakt met de bouw van een nieuw kantoor op de Automotive Campus in Helmond.

Helmond wordt de basis voor Delta's industriële automatiseringsactiviteiten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Het nieuwe gebouw zal voldoen aan strenge milieu-ontwerpeisen: Delta zal er een Leadership in Energy and Environment Design (LEED) Gold-certificering voor aanvragen. Tot 150 werknemers worden er gehuisvest en naar verwachting is het nieuwe gebouw in 2021 operationeel.


"Delta ontwikkelt momenteel IoT-gebaseerde Smart Green Solutions om energie-efficiëntie en lagere CO2-uitstoot te stimuleren. Een kantoor op de Automotive Campus-gemeenschap zal bijdragen aan de snelheid waarmee innovatieve ideeën in oplossingen worden omgezet, terwijl talent wordt gestimuleerd, kennis wordt uitgewisseld en knowhow wordt ontwikkeld", zei Dalip Sharma, president van Delta voor de EMEA-regio.


"De aanwezigheid van Delta in Helmond zal nieuwe partnerships en samenwerkingsverbanden op gang brengen met andere bedrijven en instituten op of nabij de Automotive Campus of bijvoorbeeld de High-Tech Campus Eindhoven," zei Tim Lee, hoofd van Delta's Industrial Automation Business Group en e-Machinebedrijf in EMEA. "De Campus biedt een omgeving met toonaangevende innovatie, dynamische infrastructuur en een breed scala aan talenten. De aanwezigheid van Delta te midden van de levendige Automotive Campus-gemeenschap biedt ons potentieel om nog sterker te groeien als leverancier van oplossingen in energie-efficiëntie."

 

Product van de maand

RSS
Nieuwe kleine transponderschakelaar CTM

De nieuwe CTM is heel klein en is geschikt voor elke radius vanaf slechts 15cm. Toch is het een volwaardige PL e - Cat....

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden