EO

Nieuwe account manager voor SigmaControl

19 september 2019 om 10:47 uur -

Noud Schoffelmeer

SigmaControl, voegt een nieuwe account manager toe aan haar team. Noud Schoffelmeer wordt verantwoordelijk voor het noordelijk deel van Nederland en zal bestaande en nieuwe relaties in de industriële automatiseringsmarkt ondersteunen.

De 28-jarige, uit Utrecht afkomstige sales engineer volgde na de Havo zijn HBO opleiding Aviation aan de Hogeschool van Amsterdam. "Ondanks dat het in eerste instantie kriebelde om piloot te worden, kwam ik tijdens mijn opleiding erachter wat meer affiniteit te hebben met techniek". En in het bijzonder Sales en Techniek. "Ik was toch wat socialer aangelegd en meer gericht op het bereiken van gezamenlijke oplossingen."


Schoffelmeer heeft 2,5 jaar bij Nidec gewerkt, op het gebied van verkoop van frequentieregelaars en servo's. Naast klanten uit de metaalindustrie, cnc en print was hij verantwoordelijk voor het binnenhalen van opdrachten in de liften-branche.


Na een kort uitstapje binnen de Maritieme sector, is Schoffelmeer zijn nieuwe functie gestart bij SigmaControl in Barendrecht waarbij de focus ligt op het genereren van new business voor Noord-Holland, Groningen en Friesland.

 

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden