EO

Viro sponsort Solar Team Twente

09 september 2019 om 13:20 uur -

Viro helpt momenteel mee aan de ontwikkeling van een testopstelling voor het parametriseren van het zonnepaneel.

Viro vestiging Hengelo is een sponsorschap aangegaan met Solar Team Twente en helpt daarmee de teamleden mee in hun strijd om de wereldtitel voor snelste zonnewagen.

Op 13 oktober 2019 start Solar Team Twente voor de zevende keer in Australië tijdens de Bridgestone World Solar Challenge met slechts één doel: op de startlijn staan met de snelste zonnewagen en wereldkampioen worden.


Vestigingsleider Jacob Vlasma: "We willen graag regionaal betrokken zijn en onze technologische kennis inzetten voor duurzame ontwikkeling. We gaan het Solar Team, naast een financiële bijdrage, ondersteunen met onze multidisciplinaire kennis en integrale projectbenadering in deelprojecten. Zo helpen we momenteel mee aan de ontwikkeling van een testopstelling voor het parametriseren van het zonnepaneel."


De Bridgestone World Solar Challenge is het tweejaarlijkse WK voor auto's die puur op zonne-energie rijden. Solar Team Twente neemt deel in de challenger classe, de formule 1 van de zonneauto's. Tijdens de race moeten zij als eerste over de finish gaan, maar de snelste zonnewagen is geen garantie voor de overwinning. Het is van vitaal belang om een strategie te hebben waarbij rekening wordt gehouden met het weer, het energie-inkomen en de output, de toestand van de wegen en het verkeer.

 

Product van de maand

RSS
Nieuwe kleine transponderschakelaar CTM

De nieuwe CTM is heel klein en is geschikt voor elke radius vanaf slechts 15cm. Toch is het een volwaardige PL e - Cat....

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden