EO

De vier stappen naar efficiënte perslucht - Learnshop op Event Efficiënt Aandrijven

17 september 2019 om 10:43 uur -

Frank Groeneveld is sinds 2013 werkzaam bij Kaeser Compressoren als application engineer. Binnen deze functie is hij verantwoordelijk voor technische verkoopondersteuning en projectmanagement bij de realisatie van projecten.

Is een IE4 motor voldoende voor een efficiënt persluchtstation? Dit is natuurlijk geen echte vraag; nee, er is veel meer voor nodig om tot een efficiënt persluchtstation te komen.

Wie benieuwd is naar de laatste ontwikkelingen en het vierstappenplan naar efficiënte perslucht bezoekt de presentatie application engineer Frank Groeneveld van Kaeser tijdens Event Efficiënt Aandrijven.

 

Door Kaeser Compressoren:

 

Wanneer functioneert een persluchtstation optimaal? Welke productinnovaties dragen bij aan de energiebesparing? En hoe zorg je ervoor dat een persluchtstation blijft presteren gedurende de levensduur? Wat kunnen we met predictive maintenance? En hoe verhoudt zich het energieverbruik met de kwaliteit van de perslucht? Welke factoren bepalen eigenlijk de efficiency en de kosten?

 

Praktijk

Deze belangrijke vragen spelen dagelijks in de praktijk. Als persluchtspecialist kent Kaeser de laatste (product)ontwikkelingen en kan laten zien wat de toekomst nog meer gaat brengen. Centraal daarbij staat een systeembenadering. Wat dat betekent, laat Kaeser zien aan de hand van onder andere een aantal praktijkcases. Hoe op een gestructureerde wijze een goed ontworpen persluchtstation tot stand komt, wordt ook uit de doeken gedaan.

 

Bekijk hieronder de bedrijfspresentatie:

 

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden