EO

Kuk Wijdeven opent exportkanaal in Denemarken

20 augustus 2019 om 12:51 uur -

Kuk Wijdeven opent exportkanaal in Denemarken

Kuk Wijdeven is sinds kort verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten van de Kuk-groep op de Scandinavische markt. Als eerste stap is het Deense Jörgensen & Co aangesteld als vertegenwoordiger en distributeur voor klantspecifieke spoelen en transformatoren in Denemarken.

Het bedrijf in Roskilde is sinds 1946 distributeur van elektronische componenten. Het team bestaat uit 7 technici, die gefocust zijn op design-ins voor industriële toepassingen in de elektronica, communicatie, medical en sensoring.


"Door het sterke lokale netwerk van Jörgensen en de hoge automatiseringsgraad in onze zes productielocaties zijn we in staat om snel en competitief orthocyclisch gewikkelde spoelen op de interessante Deense markt aan te bieden. Een extra voordeel is de vergelijkbare zakencultuur tussen Denemarken en Nederland. De 'klik' was er al snel", aldus business development manager Peter van Elsäcker.


De Deense salesdirector Michael Kejser ziet Kuk Wijdeven "als een zeer welkome aanvulling op het bestaande portfolio. Voor de nichemarkten die wij op het oog hebben verwachten wij dat Kuk Wijdeven met hun specifieke wikkelkennis een belangrijke partner voor de nabije toekomst zal zijn".

 

Product van de maand

RSS
Nieuwe kleine transponderschakelaar CTM

De nieuwe CTM is heel klein en is geschikt voor elke radius vanaf slechts 15cm. Toch is het een volwaardige PL e - Cat....

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden