EO

Sensor Beheer sluit zich aan bij Indutrade Benelux

06 augustus 2019 om 09:45 uur -

Vlnr: Luc Daemen (Maasdael Corporate Finance B.V. adviseur verkoper), Hans Giezenberg, (oprichter en voormalig eigenaar Sensor Beheer B.V.), Robert Timmer (algemeen directeur Indutrade Benelux) en Leo van Diemen (financieel directeur Indutrade Benelux).

Indutrade Benelux heeft de bedrijvengroep Sensor Beheer overgenomen. Hans Giezenberg, oprichter en voormalig eigenaar van Sensor Beheer, blijft na de transactie aan als algemeen directeur.

Onder Sensor Beheer (handelsnaam Sensor Groep) vallen de bedrijven Sensor Partners, Sensor en Vision Partners. De bedrijvengroep heeft een jaarlijkse omzet van ongeveer 8,5 miljoen euro.

 

De technische handelsbedrijven binnen de Sensor Groep leveren sensoren voor industriële en maritieme (automatiserings)toepassingen. Ze houden zich bezig met contactloos detecteren, meten, controleren, tellen, bewaken en identificeren. De sensoren worden ingezet in OEM-toepassingen, maar ook in productieprocessen van eindgebruikers. Sensor Groep opereert vanuit Nederland (Drunen) en België (Zellik).

 

De bedrijven die onder Sensor Beheer vallen hebben elk hun eigen kernactiviteit, maar wel hetzelfde doel: de klant voorzien van een passend product, dat bijdraagt aan de verbetering van applicaties, het verhogen van de productkwaliteit en het vroegtijdig detecteren van afwijkingen in processen.

 

Indutrade

Het Zweedse, beursgenoteerde Indutrade richt zich op hoogwaardige technologieën voor industriële nichetoepassingen. De aangesloten bedrijven brengen technische componenten en systemen op de markt. "Een decentrale structuur vormt het hart van de bedrijfscultuur en -strategie", zegt algemeen directeur Robert Timmer van Indutrade Benelux. "Hierdoor behouden de aangesloten bedrijven hun identiteit en autonomie. Deze vrijheid staat aan de basis van de ondernemende spirit binnen de organisatie."

Contactgegevens
Bedrijfsnaam
Sensor Partners
Meer informatie
Bedrijfsprofiel
 

Product van de maand

RSS
Nieuwe kleine transponderschakelaar CTM

De nieuwe CTM is heel klein en is geschikt voor elke radius vanaf slechts 15cm. Toch is het een volwaardige PL e - Cat....

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden