EO

Massaproductie Oleds stap dichterbij met investering in Spatial Atomic Layer Deposition technologie

30 mei 2019 om 15:05 uur -

Massaproductie Oleds stap dichterbij met investering in Spatial Atomic Layer Deposition technologie

Het Eindhovense bedrijf Saldtech, een spin-off van TNO, zet een belangrijke stap in de ontwikkeling van een nieuwe methode voor massaproductie van ultradunne, flexibele Oled displays. De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) en Innovation Industries investeren drie miljoen euro in de eerste generatie productielijnen die door Saldtech worden ontwikkeld op basis van de door TNO en haar dochter Holst Centre bedachte Spatial Atomic Layer Deposition techniek. Deze Sald-technologie stelt producenten van displays in staat om oprolbare en flexibele Oled-schermen factoren sneller te produceren in vergelijk met de traditionele technieken.

"Met deze investering kunnen we onze verkoopactiviteiten uitbreiden en de ontwikkeling van ons eerste product financieren", zegt Huib Heezen, CEO van Saldtech. "Daarbij maken we graag gebruik van de ervaring in Brainport op het gebied van hightech systemen om een topproduct aan onze klanten te bieden. We zijn heel blij dat we twee toonaangevende investeerders voor de lange termijn aan boord hebben. Uiteraard blijven we ook samenwerken met Holst op het gebied van procesinnovaties."


"De technologie van Saldtech verandert de manier waarop we werken en omgaan met displays. Daarmee boort het bedrijf een enorme markt aan", zegt Nard Sintenie, partner bij Innovation Industries, dat eerder al in Saldtech investeerde. "We zijn blij dat we de groei van Saldtech kunnen ondersteunen met deze vervolginvestering."

 

Product van de maand

RSS
MVK Fusion - 3 modules in 1

Murrelektronik introduceert een PROFINET/PROFIsafe module welke drie basisfuncties in één module verenigt:

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden