EO

Novares en Quad Industries ontwerpen intuïtieve gebruikersinterfaces voor auto-interieurs

03 juni 2019 om 13:49 uur -

Novares en Quad Industries ontwerpen intuïtieve gebruikersinterfaces voor auto-interieurs

Het Novares Venture Capital Fund investeert in Quad Industries, een bedrijf gespecialiseerd in flexibele, geprinte elektronica, om nieuwe systemen met intuïtieve, intelligente interfaces te creëren en het portfolio van de Novares Group uit te breiden met innovatieve oplossingen voor auto's.

Quad Industries is een Belgisch bedrijf, met een productievestiging in Slowakije, dat actief is in de toegepaste elektronica. Het is gespecialiseerd in gebruikersinterfaces en bedieningspanelen voor zowel consumenten- als industriële toepassingen. In de afgelopen jaren heeft de onderneming haar activiteiten op het gebied van geprinte elektronica uitgebreid met de ontwikkeling en productie van innovatieve flexibele, geprinte sensoroplossingen.


Novares Venture Capital werd in februari 2018 opgericht door de Novares Groep om een startup-ecosysteem te bouwen in domeinen die waarde toevoegen aan de producten van Novares, zoals intelligente oppervlakken. Novares wil belangrijke technologieën samenbrengen in een open innovatie, om gezamenlijk baanbrekende systemen en oplossingen te ontwikkelen die de manier waarop auto's omgaan met passagiers en hun omgeving ingrijpend veranderen. Novares Venture Capital investeert in start- en scale ups waarmee het lange termijn partnerschappen aangaat. Vanuit het VC werd eerder reeds geïnvesteerd in FlexEnable, APAG CoSyst en Actronika.


Novares en Quad Industries hebben in mei 2018 een Joint Development Agreement getekend en werken samen aan oplossingen met intuïtieve intelligente interfaces die gebruik maken van structurele 3D-elektronica. Toekomstige gezamenlijke ontwikkelingen bevatten Quad's technologie in proximity sensing, touch & gesture controls, vital sign monitoring of rekbare sensoren.

 

Product van de maand

RSS
Nieuwe Safety Field Box van Schmersal

Eenvoudige installatie-oplossing voor complexe machines: veiligheidsveldbus met PROFINET/PROFIsafe-veldbusinterface

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden