EO

Bladeren door 25 jaar tankproductie bij Gpi

18 april 2019 om 10:02 uur -

Gpi produceert tanks van 1 tot 15.000 kuub

Gpi Group bestaat dit jaar 25 jaar. Ter gelegenheid daarvan brengt het bedrijf een jubileumboek uit dat volledig online is door te bladeren. Het jubileumfeest voor alle medewerkers werd gevierd in het Spaanse Marbella.

De producent van rvs tanks en process equipment is sinds de oprichting in 1994 uitgegroeid van een eenmansbedrijf tot een groep met 140 medewerkers en met klanten in binnen- en buitenland. De groep telt vier werkmaatschappijen: Gpi Tanks Nederland, Gpi Tanks Polen, BMN (Beitserij Midden Nederland) en Gpi Process Equipment.


Gpi produceert tanks die in grootte variëren van 1 tot 15.000 m3, in de eigen fabriek of op locatie bij de klant. De klanten zitten voor een belangrijk deel in de voedingsmiddelensector, waaronder bierbrouwerijen, zuivelbedrijven, drankenfabrikanten en de industrie van eetbare oliën. Daarnaast zijn bedrijven uit onder meer de chemische industrie, farmaceutische industrie en de cosmeticabranche belangrijke afnemers.


Het jubileumboek geeft een beeld van de technische prestaties. Er worden diverse projecten in de schijnwerper gezet. Omdat Gpi in toenemende mate internationaal opereert, is er naast een Nederlandse ook een Engelstalige versie van het jubileumboek gemaakt.

 

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Tosec
Tosec

Specialist in plaatbewerking

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden