EO

Robots as a Service

13 maart 2019 om 09:12 uur -

Robots as a Service

Robots as a Service. Dat is de nieuwe manier om collaboratieve robots in te zetten die is ontstaan met de samenwerking tussen Hahn Robshare en Olmia Robotics.

Robshare is onderdeel van de Hahn groep, een wereldwijde speler op de automatiseringsmarkt en eigenaar van Rethink Robotics. Olmia Robotics is de cobot system integrator uit Tiel. Samen bieden ze in Nederland organisaties flexibele productiviteit aan via het operational leasen van cobots met een volledig servicepakket.

 

Dull, dirty & dangerous

Peter van Olm van Olmia: "Steeds meer bedrijven in de maakindustrie en logistiek ontdekken de voordelen van het laten uitvoeren van dull, dirty & dangerous taken door cobots. Maar vaak is de stap om zelf te investeren te groot of zijn ze nog huiverig door de nieuwigheid. Aan de andere kant merken ze ook dat ze moeite hebben om (vaak laaggeschoolde) werknemers te vinden ter aanvulling van hun personeelsbestand. De vraag naar flexibele arbeidskrachten wordt vaak neergelegd bij uitzendbureaus, maar ook deze kunnen niet altijd voldoen aan die vraag."

 

Robot Supervisor

Met Robots as a Service (Raas) worden organisaties ontzorgd door cobots die naast hun huidige werknemers extra taken uitvoeren. Het servicepakket voorziet in een Robot Supervisor, zodat de werkgever geen (technisch) omkijken heeft naar het functioneren. Managementsoftware geeft inzicht in de productie en gedraaide uren van de cobot. De werkgever betaalt de gewerkte uren.

 

Contactgegevens
Bedrijfsnaam
Olmia BV
 

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Tosec
Tosec

Specialist in plaatbewerking

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden