EO

Nieuw platform voor kennisdeling technici

12 maart 2019 om 08:59 uur -

Nieuw platform voor kennisdeling technici

Etago is een nieuw platform voor wie in het technisch mkb werkt. Ondernemers, werknemers en zelfstandigen vinden er kennis en inspiratie over ondernemen, persoonlijke groei en marketing, online via de website en op bijeenkomsten in het hele land. Met als motto ‘Etago brengt je naar het volgende niveau’ bundelt het platform experts die hun kennis en ervaring maximaal willen delen met leden die het beste uit zichzelf willen halen. Het platform is een initiatief van b2b marketeer Saskia de Jong en sinds begin 2019 live.

"Alles verandert: je werk, de maatschappij, zakendoen. Er wordt steeds meer van je verwacht. Je kunt overal informatie vinden, veel te veel zelfs", zegt De Jong. "Dat vormde de basis voor Etago. Wij gaan verzamelen, verklaren en verbinden. Een andere aanleiding om Etago te starten is dat ik ervaar dat deelnemers aan mijn marketingtrainingen zich extra gestimuleerd voelen te sparren met mensen die in zelfde sectoren werken. Zij snappen wat de ander bezighoudt."


Op Etago.nl staan praktische artikelen met kennis, inspiratie en voorbeelden. Met downloads zoals ebooks, checklists en werkbladen. Over allerlei onderwerpen organiseert Etago netwerkworkshops en cursussen. Sommigen zijn online te volgen, andere zijn op locaties in het land. Het format van Etago's netwerkworkshops is eerst kennis opdoen en aansluitend strategisch netwerken. Inmiddels zijn de eerste webpagina's live en de eerste deelnemers gestart, ook de eerste experts zijn aangehaakt.

 

Product van de maand

RSS
Nieuw! Lichtschermen PSENopt II - van top tot teen volledig beveiligd

Pilz maakt het portfolio met lichtschermen compleet: De lichtschermen PSENopt II zijn niet alleen verkrijgbaar voor...

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Tosec
Tosec

Specialist in plaatbewerking

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden