EO

RapidPro 2019 op 13 en 14 maart in Veldhoven

26 februari 2019 om 08:33 uur -

RapidPro 2019 op 13 en 14 maart in Veldhoven

In De Koningshof in Veldhoven wordt op 13 en 14 maart de beurs RapidPro georganiseerd. Behalve alle exposanten zijn er 25 expert-sprekers. U kunt gratis inschrijven.

De ontwikkelingen binnen de Digital en Additive Manufacturing gaan rap en de vraag verandert. In plaats van 'wat kan ik met deze technieken?' is de vraag hoe er een return on investment is te bereiken. Een teken dat de AM-industrie volwassen wordt en deze volwassenheid zorgt voor nieuwe uitdagingen op het gebied van business development, (nieuwe) materialen en hard- en software-integratie. Of ook belangrijk: de kwaliteitswaarborging en juridische aspecten als zoals het intellectueel eigendom.

 

RapidPro promoot zichzelf als de internationale vakbeurs met oplossingen voor alle fases van productontwikkeling, prototyping en productie en besteedt zowel op de beursvloer, in het congresprogramma als tijdens de nieuw toegevoegde Ask-A-Pro en Meet & Match-sessies  aandacht aan actuele onderwerpen. Diverse technieken in alle stadia van productontwikkeling, prototyping en productie worden belicht met de focus op de concrete toepassing en return on investment. Denk aan additive en digital manufacturingtechnieken zoals 3D-printen, laser cladding, FDM, EBM en SLS maar ook CNC-frezen, gieten, vacuümvormen, virtual prototyping, 3D-scannen, metrologie, kwaliteitswaarborging en software.

 

 

Product van de maand

RSS
Nieuw! Lichtschermen PSENopt II - van top tot teen volledig beveiligd

Pilz maakt het portfolio met lichtschermen compleet: De lichtschermen PSENopt II zijn niet alleen verkrijgbaar voor...

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Tosec
Tosec

Specialist in plaatbewerking

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden