EO

Eventbridge krijgt investeringsruimte van VDL Participatie en EVCF II

02 januari 2019 om 16:04 uur -

Eventbridge krijgt investeringsruimte van VDL Participatie en EVCF II

De Eindhovense scale-up Eventbridge krijgt een investering van VDL Participatie en EVCF II. Het bedrijf heeft een innovatief concept ontwikkeld voor mobiele bruggen, gebaseerd op snelheid, veiligheid en kwaliteit.

Eén vrachtwagen vervoert de brug en twee personen bouwen deze in drie uur op. De brug kan op iedere locatie worden toegepast waar een ongelijkvloerse kruising nodig is voor voetgangers. Denk aan festivals, sportevenementen, infrastructurele projecten en semipermanente oplossingen.


Bart Rooijmans, directeur VDL Participatie: "VD Leegte Metaal, gespecialiseerd in zwaar constructiewerk en het eerste bedrijf van de VDL Groep, heeft de eerste drie bruggen voor Eventbridge gebouwd. Toen is de basis gelegd voor onze samenwerking. Ter versterking van de productierelatie met de bedrijven van VDL investeert VDL Participatie in bedrijven die in de scale-up fase verkeren. We zagen de behoefte bij Eventbridge en het feit dat dit bedrijf in de regio is gevestigd, vinden we een pluspunt. Zo kunnen we samen mooie spullen maken, ‘heavy metal' zeggen we met een knipoog."


Frank de Groof, Eventbridge: "Deze stap hebben we nodig om de potentie die in ons bedrijf zit daadwerkelijk en maximaal te benutten. Ik denk als ondernemer vooral creatief. Als je bedrijf gaat groeien, worden lineaire processen steeds belangrijker. Vanwege dit spanningsveld heb ik binnen mijn bedrijf iemand naast me gezocht. Maar bij zo'n professionalseringsslag is ook kennis van buitenaf cruciaal."

 

Product van de maand

RSS
Groot bereik - wereldwijde toepassing - veilige gegevensoverdracht

Schmersal lanceert nieuw veiligheidslichtscherm met Bluetooth-interface Voor het eerst lanceert de Schmersal-groep een...

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Tosec
Tosec

Specialist in plaatbewerking

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden