EO

Smart Industry Hub Zuid opgericht

26 november 2018 om 14:58 uur -

Smart Industry Hub Zuid opgericht

Branche- en belangenverenigingen, ontwikkelingsmaatschappijen, kennisinstellingen en overheden in Zuid-Nederland hebben zich verenigd in het samenwerkingsverband Smart Industry Hub Zuid. Het doel van deze samenwerking is het delen van informatie over industriële vernieuwing.

Bedrijven en kennisinstellingen in Zuid-Nederland werken in lokale projecten aan de ontwikkeling van nieuwe productietechnieken. Door hun kennis en ervaring op grotere schaal te delen, kunnen veel meer middelgrote en kleine maakbedrijven een stap zetten in de vernieuwing van hun bedrijf.

 

"Als één van de founding fathers van deze hub zijn wij er vooral blij mee, omdat het hierdoor voor onze leden makkelijk wordt om te participeren in Smart Industry-achtige ontwikkelingen", zegt Peter van der Mars, beleidssecretaris Metaalunie.

 

Smart Industry Hub Zuid is een initiatief van en samenwerking tussen Koninklijke Metaalunie, BOM (Brabantse Ontwikkelings Maatschappij), Brainport Development Brainport Industries, LIOF, provincie Limburg, Midpoint Brabant, REWIN, West-Brabant AgriFood Capital, FME, Kamer van Koophandel, provincie Noord-Brabant, TNO en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

 

Product van de maand

RSS
PROTECT PSC1: programmeerbaar, modulair, multifunctioneel en kostenbesparend

De PROTECT PSC1-veiligheidsbesturing is compact, heeft een modulaire structuur en kan uiterst flexibel worden ingezet....

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV
B&R Industriële Automatisering BV

Perfection in Automation

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Safe PCB Nederland
Safe PCB Nederland

Printplaten/PCB's, prototype en series

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden