EO

Mavom Chemie winnaar ION Borghardt Award 2018

14 november 2018 om 10:51 uur -

Mavom Chemie winnaar ION Borghardt Award 2018

Mavom Chemie heeft de de ION Borghardt Award gewonnen. Het bedrijf kreeg de prijs voor vooruitstrevende innovaties in de opper- vlaktebehandelende industrie voor het Mavomate platform: een nieuwe manier toegang tot kwaliteitsbewaking.

De jury onder leiding Arjan Mol (TU Delft) koos Mavom Chemie omdat het over de gehele breedte van de gestelde criteria op het gebied van ‘people-planet-profit' bijzonder hoog scoorde. "De inzending beantwoordt direct een grote marktvraag, ontzorgt de klant en is een lichtend voorbeeld van ketenoptimalisatie en innovatie. Tevens de criteria kostenreductie, marktbelang en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn nadrukkelijk meegewogen in het oordeel van de jury" aldus Mol.

 

  • Op 2 eindigden HaTwee en Molcon met Agripol: een buitenbestendige 1-laags poedercoating die 1000 uur zoutneveltest haalt op gestraald staal.
  • Derde werd Kluthe Benelux met zijn proces om op lage temperatuur te zinkfosfateren.

 

Mavommate

Mavom Chemie introduceert in samenwerking met CE-Mate in Q1-2019 de eerste versie van het Mavommate platform. Dit geeft klanten op een nieuwe manier toegang tot kwaliteitsbewaking op maat, in combinatie met het Medimate Minilab. Mavom wil het zo mogelijk maken om gehaltes chroom, zink, ijzer, aluminium en zirkonium op locatie in het voorbehandelingsbad snel, nauwkeurig en betrouwbaar te bepalen. Eén druppel badvloeistof is voldoende om binnen enkele minuten het resultaat ter plekke beschikbaar te hebben. 

 

Product van de maand

RSS
PROTECT PSC1: programmeerbaar, modulair, multifunctioneel en kostenbesparend

De PROTECT PSC1-veiligheidsbesturing is compact, heeft een modulaire structuur en kan uiterst flexibel worden ingezet....

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV
B&R Industriële Automatisering BV

Perfection in Automation

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Safe PCB Nederland
Safe PCB Nederland

Printplaten/PCB's, prototype en series

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden