EO

Ingenieurs-zieltjes winnen op Utrecht Centraal

22 oktober 2018 om 08:06 uur -

Vacatures in de pop-up-folder

Ingenieursbureau Antea Group heeft deze week een pop-up store op Utrecht Centraal. Met de tijdelijke winkel wil het bureau een breed publiek laten kennismaken met de ingenieurswereld - én jonge mensen trekken voor in het bedrijf.

"We hebben bewust voor het grootste spoorknooppunt van Nederland gekozen waar ook veel jonge mensen langs komen", zegt ceo Rob van Dongen van Antea Group Nederland in het FD. "Dan kunnen we ze vertellen wat ons vak is en kunnen we ze enthousiasmeren voor ons bedrijf."


Antea Group is niet het enige ingenieursbureau dat nieuwe mensen zoekt. Witteveen + Bos gaf onlangs bijvoorbeeld te kennen dat het nieuwe kantoren wil openen op verschillende plekken in het land, om zo andere delen van de arbeidsmarkt te bestrijken.

 

Augmented reality game: Domtoren Challenge

De Antea-store wordt gerund door de medewerkers van Antea Group. De ingenieurs vertellen bezoekers over de projecten van het bedrijf of over de carrièremogelijkheden .


In de winkel kan ook een game worden gespeeld: de Domtoren Challenge. In deze challenge staat de restauratie van de toren in Utrecht centraal. De bezoeker kan de Dom virtueel beklimmen, de klokken gelijk zetten, de toren versterken met bakstenen en het carillon laten spelen.

 

Openingstijden en programma

De pop-up store bevindt zich op het winkelplein in Utrecht Centraal tussen de sporen 18/19 en 20/21 aan de zuidzijde van de stationshal. Hij is van maandag 22 tot en met vrijdag 26 oktober geopend van 07.00 tot 20.00 uur, op zaterdag 27 oktober van 08.30 - 20.00 uur en op zondag 28 oktober van 10.00 tot 18.00 uur.
 

Product van de maand

RSS
Pilz configureerbare besturingssystemen volop in ontwikkeling

De configureerbare besturingssystemen PNOZmulti 2 van Pilz hebben veel functies en zijn flexibel inzetbaar. U kunt de...

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Tosec
Tosec

Specialist in plaatbewerking

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden