EO

Maintenance Next in 2021 samen met Euromaintenance

08 oktober 2018 om 09:29 uur -

Maintenance Next in 2021 samen met Euromaintenance

Maintenance Next wordt in 2021 tegelijk georganiseerd met Euromaintenance, de grootste maintenance conferentie van Europa. Het vernieuwde Rotterdam Ahoy Convention Centre biedt dan plaats aan het grootste maintenance event dat ooit in Europa is georganiseerd.

Maintenance Next en Euromaintenance verwelkomen samen circa 15.000 onderhoudsprofessionals van over de hele wereld die afkomen op de vakbeurs, inhoudelijke lezingen, workshops, demonstraties en bedrijfsbezoeken in de Botlek.

 

Euromaintenance is de grootste Europese conferentie over industrieel onderhoud en trekt iedere twee jaar veel internationale sprekers en bezoekers. De beursis een initiatief van de European Federation of National Maintenance Societies (EFMNS) . De NVDO vertegenwoordigt Nederland in het EFMNS bestuur. Elke editie vindt plaats in een ander Europees land.

 

De laatstgehouden Euromaintenance was van 24 - 27 september dit jaar in Antwerpen. De eerstvolgende Maintenance Next is van 9-11 april in Ahoy Rotterdam.

 

Product van de maand

RSS
PROTECT PSC1: programmeerbaar, modulair, multifunctioneel en kostenbesparend

De PROTECT PSC1-veiligheidsbesturing is compact, heeft een modulaire structuur en kan uiterst flexibel worden ingezet....

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV
B&R Industriële Automatisering BV

Perfection in Automation

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Safe PCB Nederland
Safe PCB Nederland

Printplaten/PCB's, prototype en series

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden