EO

Motionteq maakt entree in aandrijf- en opspantechniek

27 september 2018 om 14:02 uur -

Motionteq maakt entree in aandrijf- en opspantechniek

Motionteq is een nieuwe speler op de markt van aandrijftechniek. Eduard Doeschotte richt zich sinds 1 september als zelfstandige op verkoop en advies in de aandrijf- en opspantechniek.

De nieuwe onderneming mikt in eerste instantie vooral op advies in en de verkoop van aandrijf-technische componenten als industriële remmen, vrijloopkoppelingen, vrijlooplagers, conus spanelementen, draaimomentbegrenzers, uitlijn-koppelingen, maar ook precieze opspantechniek en producten die bewerkt en opgespannen moeten worden.


Na jarenlang werkzaam geweest te zijn in de aandrijftechniek besloot Doeschotte, met 28 jaar ervaring in de aandrijftechniek, de stap te wagen om het zelf te gaan doen. Belangrijke reden: de grote vraag naar expliciet gespecialiseerde kennis in de aandrijftechniek. Doeschotte: "Er is al een aantal jaren bekend dat er een enorm tekort is aan technisch onderlegde mensen in de wereld van de aandrijftechniek. Motionteq richt zich daarom technische ondersteuning en specifiek advies bij bijvoorbeeld revisie van het machinepark of bij nieuwbouwprojecten.

 

Product van de maand

RSS
PROTECT PSC1: programmeerbaar, modulair, multifunctioneel en kostenbesparend

De PROTECT PSC1-veiligheidsbesturing is compact, heeft een modulaire structuur en kan uiterst flexibel worden ingezet....

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV
B&R Industriële Automatisering BV

Perfection in Automation

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Safe PCB Nederland
Safe PCB Nederland

Printplaten/PCB's, prototype en series

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden