EO

Elincom heeft een zusje: EEMCCOIMEX

24 september 2018 om 15:13 uur -

Foto van de aandelenoverdracht op 14 september 2018. Vlnr Hans Zijlstra, commercieel directeur / eigenaar Elincom, Danny Langbroek, algemeen directeur / eigenaar Elincom electronics, Maria Naus, financieel directeur / eigenaar EEMC, Michiel Wubs, product manager / eigenaar Elincom, Antoon Naus, algemeen directeur / eigenaar EEMC

De holding van Elincom electronics heeft EEMCCOIMEX in Lelystad overgenomen. Deze overname stelt Elincom in staat, zich verder te profileren als gespecialiseerde technisch distributeur.

EEMCCOIMEX is een nichespeler in de elektronicabranche als leverancier van EMC shielding, thermische interface materialen, en test- en meetapparatuur.  

 

Beide bedrijven distribueren technische componenten voor apparaat- en machinebouwers. Zij doen dit op in-design basis, waarbij het gedrag van een component in een toepassing leidend is. De firma's blijven als twee entiteiten bestaan, maar gaan werken vanuit Elincom's locatie.

 

Directeur Danny Langbroek van Elincom electronics: "EEMCCOIMEX vult Elincom aan in een nichemarkt die steeds belangrijker wordt. Stijgende frequenties in combinatie met dalende voedingsspanningen betekenen veel voor kritische hardware designs van elektronica. Daar zien wij een enorme behoefte aan de producten en kennis van EEMCCOIMEX over EMC shielding."


Antoon Naus, scheidend directeur-eigenaar van EEMCCOIMEX zocht om leeftijdsredenen een opvolging om zijn bedrijf voort te zetten: "Om de continuiteit van EEMCCOIMEX te waarborgen, voor zowel klanten als leveranciers, was het een harde voorwaarde om een technisch georiënteerde partner te vinden die bekend is met zowel elektronica als het EMC vakgebied. Ik ken Elincom goed van de EMC-ESD vereniging. Hun kennis van de materie en active houding geven mij alle vertrouwen dat EEMCCOIMEX in goede handen is terecht gekomen".

Contactgegevens
Bedrijfsnaam
Elincom electronics BV
Adres
Klaverbaan 101103
Postcode, Plaats
2908 KD, CAPELLE A/D IJSSEL
Telefoon
010-2640270
Fax
010-2640275
Website
http://www.elincom.nl
E-mail
info@elincom.nl
Meer informatie
Bedrijfsprofiel
 

Product van de maand

RSS
PROTECT PSC1: programmeerbaar, modulair, multifunctioneel en kostenbesparend

De PROTECT PSC1-veiligheidsbesturing is compact, heeft een modulaire structuur en kan uiterst flexibel worden ingezet....

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV
B&R Industriële Automatisering BV

Perfection in Automation

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Safe PCB Nederland
Safe PCB Nederland

Printplaten/PCB's, prototype en series

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden