EO

Connecting everything – smart, safe & secure

10 september 2018 om 08:21 uur -

Connecting everything – smart, safe & secure

Op 13 november begint de grootste electronica ooit georganiseerd. Verdeeld over 180.000 vierkante meter zullen meer dan 3000 exposanten aanwezig zijn op de beurs en conferentie over elektronica. Daarnaast is er veel aandacht om te netwerken en kunnen bezoekers kennis maken met nieuwe formats zoals de electronica Experience en Impact-Design for a Cause.

 - dit bericht is gesponsord door van Ekeris Expo service -

 

Slimme, betrouwbare en beveiligde netwerken op alle niveaus: de focus voor 's werelds grootste beurs en conferentie over elektronica. De editie van dit jaar vindt plaats op 13 t/m 16 november 2018 in München, Duitsland. Ditmaal zal electronica veel verder gaan dan het tonen van relevante componenten, systemen, toepassingen en oplossingen. Naast 17 hallen, 13 fora en vier conferenties is er een breed scala aan innovaties te zien. Exposanten, bezoekers, de gevestigde industrie en start-ups, om nog maar te zwijgen van werkgevers en nieuw talent, krijgen uitgebreid de mogelijkheid om contacten te leggen en te netwerken. Ruim 3000 bedrijven uit meer dan 50 landen zullen met hun producten en oplossingen aanwezig zijn om hun visie op de toekomst te geven.

 

Meer ruimte en nieuwe halindeling

electronica 2018 zal groter zijn dan de vorige editie. Een nieuwe indeling van 180.000 vierkante meter verdeeld over vier hallen. De beursorganisatie doet er alles aan om ervoor te zorgen dat je altijd op een gewenste manier van A naar B komt. Vijf ingangen, kleurcodering in de hallen en aangemerkte routes die je snel naar een bestemming verderop leiden. Daarnaast is er ook nog een shuttlebus - tussen het vliegveld en het beursgebouw - en kun je de electronica-app op je mobiel installeren die helpt bij het navigeren.

 

Netwerken, inspiratie en beleving

Op de vakbeurs zijn vier conferenties en 13 fora om te netwerken en kennis uit te wisselen. Naast de persoonlijke ontmoetingen kan dat ook digitaal via de klassieke electronica Matchmaking en het nieuwe electronica Connect tool. Ideaal voor het uitbreiden van het netwerk tussen exposanten en bezoekers, maar ook tussen bezoekers onderling. Als dat nog niet genoeg is zijn er ook de nieuwe formats electronica Experience en North by North East (NxNE). Twee extra mogelijkheden om te netwerken, geïnspireerd te raken en om nieuwe ervaringen op te doen.

 

electronica Experience en Impact-Design for a Cause

Dankzij de nieuwe formats electronica Experience en IMPACT-Design for a Cause kunnen bezoekers met elektronica aan de slag gaan en carrièremogelijkheden binnen de elektronicatak bespreken in de nieuwe hal C6. Tijdens de electronica Experience zijn live demo's, toepassingen en presentaties te bezoeken. Een arbeidsmarkt vereenvoudigd het werk om netwerken tussen exposanten, studenten en scholieren op te bouwen. Daarnaast is er de IMPACT-Design for a Cause als onderdeel van electronica Experience. Tijdens het evenement zal worden gekeken naar de toekomstige invloed van elektronica op communicatie, milieu en geneeskunde tijdens pitches, presentaties en discussiepanels. Hierbij komen onder andere de communities voor techneuten Hackster en Element14 aan bod.

 

Netwerken visionair naar open electronica 2018

De Amerikaanse econoom Jeremy Rifkin is bekend om zijn werken ‘The End of Work', ‘The Third Industrial Revolution' en ‘The Zero Marginal Cost Society'. Hij identificeerde niet alleen in een vroeg stadium de huidige ontwikkelingen in de economie en de maatschappij, maar benoemde hij ook de wereldwijde netwerkvorming van industriële en sociale processen in het ‘Supergrid'. Jeremy Rifkin opent electronica met zijn keynote-speech in de avond op maandag 12 november. Daarna trapt hij de nieuwe electronica Experience af met een lezing op dinsdag 13 november.

 

Product van de maand

RSS
MGBS de slanke versie binnen de MGB serie

Ter aanvulling op de MGB serie heeft EUCHNER de MGBS uitgebracht, die uitkomst biedt op plaatsen met weinig ruimte en op...

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Tosec
Tosec

Specialist in plaatbewerking

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden