EO

Tucana distribueert software DutchSec in Europa

27 augustus 2018 om 11:30 uur -

Tucana distribueert software DutchSec in Europa

Tucana gaat de active Active Threat hunting Suite van DutchSec distribueren in Europa. DutchSec is een Utrechtse security startup met smart security-oplossingen voor bedrijven.

DutchSec is in 2016 opgericht door Remco Verhoef en Bas Eikelenboom, beide veteranen in hun vakgebied. Verhoef is cybersecurity-specialist, ondernemer en softwareontwikkelaar, en Eikelenboom was onder andere projectleider High Tech Crime bij de landelijke politie. Het bedrijf levert intelligente cybersecurity-diensten en -producten. De startup beschermt organisaties van ieder formaat tegen cyberaanvallen. Dat doet het op een proactieve manier, met een team van ethische hackers en zelf ontwikkelde cybersecurity-tools, die gebruik maken van verschillende big data- en machine learning-technieken. DutchSec werkt voor overheid, onderwijs, industrie, financiële sector, advocatuur, zorg en mkb.

 

Tucana is een distributeur van test-, meet-, cybersecurity oplossingen en gerelateerde applicaties/services voor telecom- en IT-netwerken.

 

 

Product van de maand

RSS
MGBS de slanke versie binnen de MGB serie

Ter aanvulling op de MGB serie heeft EUCHNER de MGBS uitgebracht, die uitkomst biedt op plaatsen met weinig ruimte en op...

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Tosec
Tosec

Specialist in plaatbewerking

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden