EO

Tucana distribueert software DutchSec in Europa

27 augustus 2018 om 11:30 uur -

Tucana distribueert software DutchSec in Europa

Tucana gaat de active Active Threat hunting Suite van DutchSec distribueren in Europa. DutchSec is een Utrechtse security startup met smart security-oplossingen voor bedrijven.

DutchSec is in 2016 opgericht door Remco Verhoef en Bas Eikelenboom, beide veteranen in hun vakgebied. Verhoef is cybersecurity-specialist, ondernemer en softwareontwikkelaar, en Eikelenboom was onder andere projectleider High Tech Crime bij de landelijke politie. Het bedrijf levert intelligente cybersecurity-diensten en -producten. De startup beschermt organisaties van ieder formaat tegen cyberaanvallen. Dat doet het op een proactieve manier, met een team van ethische hackers en zelf ontwikkelde cybersecurity-tools, die gebruik maken van verschillende big data- en machine learning-technieken. DutchSec werkt voor overheid, onderwijs, industrie, financiële sector, advocatuur, zorg en mkb.

 

Tucana is een distributeur van test-, meet-, cybersecurity oplossingen en gerelateerde applicaties/services voor telecom- en IT-netwerken.

 

 

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Safe PCB Nederland
Safe PCB Nederland

Printplaten/PCB's, prototype en series

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden