EO

Batenburg Techniek neemt Adelco Electronics over

22 augustus 2018 om 08:23 uur -

Batenburg Techniek neemt Adelco Electronics over

Batenburg Techniek N.V. heeft de acquisitie afgerond van Adelco Electronics B.V. gevestigd in Capelle aan den IJssel. Adelco is gespecialiseerd in displays voor industriële toepassingen, in modules voor embedded computing en in componenten voor draadloze communicatie.

CEO Ralph van den Broek van Batenburg Techniek: "De aankoop van Adelco is de volgende stap in het versterken van onze divisie Industriële Componenten. Adelco opereert in het hart van de smart industry en sluit goed aan bij onze producten- en klantenportefeuille. Door onze krachten te bundelen maken we de volgende stap in het verstevigen van onze positie als partner voor de maakindustrie. Met ervaren medewerkers met diepe kennis van de productlijnen en applicaties en met goed aangeschreven leveranciers biedt deze overname ons mogelijkheden om onze klanten nog beter van dienst te zijn."


Adelco is met name actief op het gebied van displays, modules voor embedded computing en in componenten voor draadloze communicatie. Het bedrijf heeft tien medewerkers en een jaaropbrengst van 11 miljoen euro. De opbrengst van de divisie Industriële Componenten van Batenburg Techniek was in 2017 58,5 miljoen euro. De totale opbrengst van Batenburg Techniek bedroeg dat jaar 172,6 miljoen euro.

 

Product van de maand

RSS
NIEUW! Pilz Veiligheidslaserscanner PSENscan

Met de tweedimensionale veiligheidslaserscanner van Pilz, de PSENscan, beveiligt u gevarenzones optimaal.

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV
B&R Industriële Automatisering BV

Perfection in Automation

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Safe PCB Nederland
Safe PCB Nederland

Printplaten/PCB's, prototype en series

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden