EO

Opleidingen startten EV Academy

20 augustus 2018 om 15:58 uur -

De transitie naar elektrische voertuigen, de overstap van bezit naar gebruik, connectivity, sharing en de sterk veranderende consument dwingt de sector zaken anders aan te gaan pakken.

Emodz, Later Academy en Prodrive Training bundelen hun krachten in een nieuw initiatief: EV Academy. Hiermee willen zij inspelen ‘op de groeiende vraag naar een partij die alle kennis in huis heeft om de benodigde transitie binnen de automotive vorm te geven,’ aldus een verklaring.

"De transitie naar elektrische voertuigen, de overstap van bezit naar gebruik, connectivity, sharing en de sterk veranderende consument dwingt de sector zaken anders aan te gaan pakken. Veel bedrijven hebben al ervaren dat de transitie naar EV / nieuwe mobiliteit een behoorlijke uitdaging is die meerdere aspecten kent. Mede door de complexe materie en de snelheid waarmee de technologie zich ontwikkelt zijn importeurs en dealers nog (lang) niet ‘nieuwe-mobiliteit-bestendig'. Momenteel moet bovendien worden geshopt bij verschillende partijen die vanuit hun eigen expertise trainen/opleiden. EV Academy behandelt de totale scope en biedt daarmee een oplossing voor langere termijn."

 

 

Over de initiatiefnemers

Emodz is expert op gebied van nieuwe mobiliteit, de Later Academy is bekend van sales- en after-salestrainingen, Prodrive Training is leverancier van rijvaardigheidstrainingen en gebruikerstrainingen voor elektrische voertuigen. Prodrive traint daarnaast verkopers in het afleveren van (E-)voertuigen. De drie partijen blijven hun (overige) dienstverlening ook zelfstandig, onder de eigen naam uitvoeren.

 

Product van de maand

RSS
MGBS de slanke versie binnen de MGB serie

Ter aanvulling op de MGB serie heeft EUCHNER de MGBS uitgebracht, die uitkomst biedt op plaatsen met weinig ruimte en op...

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Tosec
Tosec

Specialist in plaatbewerking

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden