EO

ALD Automotive sponsort Nuon Solar Team

20 augustus 2018 om 15:53 uur -

Het Nuon Solar Team testte onlangs in Safaripark Beekse Bergen hoe de radar reageert op dieren die ze in Zuid-Afrika kunnen tegenkomen. Foto: Jan Willem de Venster.

De komende twee jaar ondersteunt ALD het Nuon Solar Team van de TU Delft. De samenwerking is gericht op twee races waar het Nuon Solar Team aan gaat deelnemen: de World Solar Challenge 2019 (Australië) en de Solar Challenge van 2020.

Lonneke van der Horst, Marketing & Strategy Director bij ALD Automotive: "Als sponsor ondersteunen we het Nuon Solar Team door een Opel Vivaro teambus beschikbaar te stellen. Daarnaast zullen we actief verslag doen tijdens de races. Met deze samenwerking kunnen we kennis uitwisselen en meer aandacht vragen voor alternatieve brandstoffen zoals zonne-energie, zowel bij het brede publiek als binnen de mobiliteitssector."

 

Het Nuon Solar Team bestaat uit tien studenten van de TU Delft. Het team heeft één doel: de slimste zonneauto ter wereld maken. Dat doen ze goed, in 2017 kwamen de Delftenaren bij de World Solar Challenge na vijf dagen als eerste over de finish in Adelaide. Het was de zevende keer dat ze wereldkampioen zonneracen werden.Een maand geleden testte het team zijn nieuwste zonnewagen in Safaripark Beekse bergen.

 

Product van de maand

RSS
MGBS de slanke versie binnen de MGB serie

Ter aanvulling op de MGB serie heeft EUCHNER de MGBS uitgebracht, die uitkomst biedt op plaatsen met weinig ruimte en op...

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Tosec
Tosec

Specialist in plaatbewerking

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden