EO

Open voor inschrijving: Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie 2018

25 juli 2018 om 11:17 uur -

Nu inschrijven: Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie 2018

Het startsein heeft geklonken, de aanmelding is geopend. Op 5 november 2018 wordt voor de 11e keer de Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie uitgereikt. Tot 21 september kunnen innovatieve bedrijven uit Duitsland en Nederland zich aanmelden.

"Met de Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie willen wij bedrijven belonen voor hun inzet in het buurland en het grensoverschrijdende succes in het bedrijfsleven," aldus Günter Gülker, directeur van de DNHK.

 

Welke bedrijven kunnen meedoen?

Ondernemingen met een innovatief karakter of bijzondere nieuwe producten, projecten of ontwikkelingen maken kans op de prijs. Evenals bedrijven die een krachtige economische impuls realiseren in beide landen of in specifieke regio's of die een uniek ondernemerssucces hebben gerealiseerd. Dit uiteraard binnen een grensoverschrijdende context oftewel een bedrijfsconcept dat betrekking heeft op beide landen.

 

Hoe verloopt het selectieproces?

Tot 21 september kunnen bedrijven zich online aanmelden. Eind september selecteert de jury drie finalisten. De winnaar wordt uiteindelijk gekozen via een online stemprocedure en wordt op 5 november bekendgemaakt in Den Haag en wordt bijgewoond door circa 150 beslissers uit de politiek en het bedrijfsleven. Genomineerde en winnende bedrijven komen zo gemakkelijk in contact met een netwerk van nieuwe investeerders, partners en toekomstige medewerkers.

 

Inschrijven kan hier

 

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Safe PCB Nederland
Safe PCB Nederland

Printplaten/PCB's, prototype en series

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden