EO

Confed Group neemt Assembly Partner over

13 juli 2018 om 10:40 uur -

Peter Hobbelen en Arjan Reedijk

De Confed Group in Amersfoort heeft het Dordtse AssemblyPartner overgenomen. De twee elektronicabedrijven gaan verder onder naam Confed Systems. Peter Hobbelen, eigenaar van AssemblyPartner, is aangesteld als CEO.

Hobbelen, die Arjan Reedijk opvolgt, wil het inclusief ondernemerschap versterken door een netwerk van sociale ondernemingen te vormen binnen de internationale maakindustrie.


De overname moet wendbaarheid en flexibiliteit met zich meebrengen. Het nieuwe bedrijf biedt zijn klanten een total cost of ownership aan, een one-stop-shop waar de complete keten van productontwikkeling tot en met het testen wordt geleverd. Confed Dordrecht is de derde vestiging van Confed, naast de vestigingen in Amersfoort en Slowakije.

 

Sociaal ondernemen

Door de overname krijgt Confed een verdubbeling aan capaciteit. Hobbelen: "Dat geeft ons de gelegenheid om internationaal steviger in het zadel te zitten, en onze klanten een goed, betaalbaar product aan te bieden dat van a tot z bij één producent is ontwikkeld, vervaardigd en getest." Met de extra kennis en capaciteit die Confed in huis haalt, kan het bedrijf aanmerkelijk meer werk verzetten. "Het inclusief ondernemerschap wordt hiermee uitgebreid en krijgt een meer solide positie. Wij kijken naar de mens zelf. Creëren sociale werkgelegenheid en geven iedereen een kans binnen ons bedrijf; mensen met een psychische of lichamelijke beperking, de nieuwkomers in Nederland en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De beperking is soms juist hun grootste talent."

Contactgegevens
Bedrijfsnaam
Confed BV
 

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Safe PCB Nederland
Safe PCB Nederland

Printplaten/PCB's, prototype en series

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden