EO

Geen doorstart voor beurs Elektrotechniek

11 juli 2018 om 07:57 uur -

Geen doorstart voor beurs Elektrotechniek

De vakbeurs Elektrotechniek maakt vooralsnog geen doorstart. Jaarbeurs heeft de mogelijkheden onderzocht, maar vindt in de markt op dit moment onvoldoende weerklank. Wel wordt met marktpartijen gekeken of het mogelijk is de elektrotechnische branche te bedienen binnen bestaande titels van Jaarbeurs. Een latere doorstart behoort nog steeds tot de mogelijkheden.

In 2015 vond de beurs Elektrotechniek voor het laatst plaats. Toen bleek dat het concept van de beurs aan vernieuwing toe was, omdat er zich minder marktleiders op de beurs presenteerden en bezoekersaantallen terugliepen.

 

De afgelopen jaren is gewerkt aan een nieuw concept, dat sinds eind 2017 in de markt is gezet. Inmiddels is duidelijk dat er ondanks positieve reacties aangaande het concept, onvoldoende fabrikanten zich vastgelegd hebben voor deelname aan de vakbeurs Elektrotechniek 2018. Om deze reden is besloten de beurs nu niet door te starten. Dit betekent niet dat Jaarbeurs hiermee ook de elektrotechnische branche loslaat. Er wordt momenteel met Fedet en marktpartijen onderzocht op welke manier Jaarbeurs de elektrotechnische branche op andere manier kan bedienen. Jaarbeurs ziet mogelijkheden voor tailormade elektrotechnische concepten op bijvoorbeeld de Technishow en ESEF.

 

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Safe PCB Nederland
Safe PCB Nederland

Printplaten/PCB's, prototype en series

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden