EO

Seminar actuele trends in machineveiligheid

05 juli 2018 om 14:48 uur -

Wat zijn de laatste ontwikkelingen en nieuwste trends op het gebied van machineveiligheid? Welke vernieuwingen zijn er op het gebied van elektrische, pneumatische en hydraulische veiligheid? Dit hoort u tijdens een seminar 'Actuele trends in machineveiligheid' dat wordt georganiseerd door EUCHNER. Pneumatiek en hydrauliek krijgen in machineveiligheid vaak onvoldoende aandacht. Een veiligheidsstop kan dan leiden tot ongewenste bewegingen en daarmee onverwachte gevaren. Bijna elke machine heeft wel cilinders en ventielen. Daarom is goede machineveiligheid alleen bereikbaar wanneer alle energievormen, krachten en bewegingen worden beoordeeld.

Drie seminars

In een informatief seminar zet EUCHNER nieuwe inzichten en nieuwe apparatuur op een rijtje. Het seminar 'Actuele trends in machineveiligheid' wordt op 11 september georganiseerd in Roeselare, 12 september in Diepenbeek en 13 september in Utrecht. U ontvangt tijdens deze seminars praktische tips van Rinus Simonis, Specialist Machineveiligheid - Pneumatiek & Hydrauliek, en Vladimir Dragosavic, Specialist Machineveiligheid - Sensoren en Besturingen. Op alle data vindt het seminar van 12:00 uur tot 16:00 uur plaats.

Aan dit seminar zijn geen kosten verbonden. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, waardoor tijdig reserveren raadzaam is. Meer informatie is beschikbaar op www.euchner.nl.
Contactgegevens
Bedrijfsnaam
Euchner (Benelux) BV
Adres
Postcode, Plaats
,
Telefoon
078-6154766
Fax
078-6154311
Website
http://www.euchner.nl
E-mail
info@euchner.nl
Meer informatie
Bedrijfsprofiel
 

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Safe PCB Nederland
Safe PCB Nederland

Printplaten/PCB's, prototype en series

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden