EO

Rob Karsmakers versterkt Raad van Bestuur NTS

20 juni 2018 om 13:16 uur -

Rob Karsmakers versterkt per 1 augustus 2018 als Chief Operations Officer de Raad van Bestuur van NTS (beeld: NTS)

Rob Karsmakers versterkt per 1 augustus 2018 als Chief Operations Officer (COO) de Raad van Bestuur van NTS. Karsmakers heeft een indrukwekkende staat van dienst heeft opgebouwd binnen Philips. Zijn expertise vormt een belangrijke aanvulling om de kwaliteit van dienstverlening verder te vergroten en zowel meer aandacht als sturing te geven aan een constructieve samenwerking tussen de diverse werkmaatschappijen van NTS.
Marc Hendrikse, CEO van NTS: “Ons bedrijf blijft zich verder ontwikkelen, zowel in omvang als in onze rol van toeleverancier voor de wereldtop in de hightech machinebouw. Daarmee neemt de druk steeds verder toe om continu te presteren op het allerhoogste niveau. Zowel bij elke entiteit maar ook in de samenwerking tussen de entiteiten. De uitbreiding van de Raad van Bestuur met de positie van Chief Operations Officer is daarmee een logische stap in onze ambitie om de performance naar onze klanten continu te blijven verbeteren.”

Rob Karsmakers heeft fabrieken geleid in West-Europa, Oost-Europa en Azië.  Zo was hij van 2009 tot 2016 de General Manager van de Philips fabriek in Drachten en hij heeft dit tot één van de meest efficiënte productieplants van Philips gevormd.
 

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Safe PCB Nederland
Safe PCB Nederland

Printplaten/PCB's, prototype en series

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden