EO

QPI Group BV heet voortaan Fineline QPI BV

20 juni 2018 om 13:09 uur -

Fineline QPI B.V.

De QPI Group is vanaf 1 juni 2018 gevestigd op een nieuwe locatie in Helmond. Op dezelfde datum is ook de naam van het bedrijf gewijzigd in Fineline QPI BV. Het nieuwe adres van het bedrijf is Panovenweg 12, 5708 HR Helmond, Nederland.
Dankzij de volledige integratie van de QPI Group binnen Fineline Global was de vraag naar ruimte veranderd. De nieuwe locatie past bij deze nieuwe behoefte. De naamswijziging representeert de volledige integratie van QPI  Group binnen de Fineline groep duidelijk. 

Nieuwe periode

Arjan Warnaar, CEO van Fineline QPI:  "Met de verhuizing en de naamswijziging gaan we een nieuw periode in voor onze organisatie. Een organisatie die kan terugkijken op 30 jaar ervaring in de PCB-industrie. De overstap naar de nieuwe locatie en de nieuwe systemen die enkele maanden geleden zijn geïntroduceerd, zullen ons meer dan ooit helpen onze klanten te ondersteunen met de beste producten en diensten."

Fineline QPI BV is sinds 1 oktober 2015 onderdeel van de Fineline Global-groep. De Fineline Global-groep is wereldwijd actief. Binnen de Fineline-groep is Fineline QPI actief in Nederland, België, Luxemburg, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije en Roemenië. Fineline QPI is actief in het leveren van op maat gemaakte printed circuit boards (PCB's), het PCB-ontwikkelingsproces, het PCB-design en de project begeleiding. 48 man zijn voor het bedrijf actief in Helmond.
 
Contactgegevens
Bedrijfsnaam
Q.P.I. Group
Meer informatie
Bedrijfsprofiel
 

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Safe PCB Nederland
Safe PCB Nederland

Printplaten/PCB's, prototype en series

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden