EO

WERMA publiceert een handboek over "Signal Technology in Industry"

19 juni 2018 om 15:16 uur -

WERMA heeft een gids "Signal Technology in Industry" gepubliceerd als onderdeel van de reeks ‘Dictionary of Technology’. Deze uitgebreide gids is nu beschikbaar in het Engels en geeft de technisch geïnteresseerde of zelfs informele lezer een compleet overzicht en basiskennis van het onderwerp. Het naslagwerk staat vol met technische informatie en uitleg, evenals vele praktische voorbeelden. Het boek is niet alleen gericht op de industriële gebruiker in productie en handel, maar ook op studenten en leerlingen.
 
Na een algemene introductie van het onderwerp krijgt de lezer een gedetailleerd overzicht van de technische details en functies van industriële signalisatie. Er volgt een gedetailleerde uitleg van de verschillende soorten signalen en hun betekenis, samen met het verschil tussen optische en akoestische signalisatie. Het hoofdstuk "Applications” (Toepassingen, red.) bevat voorbeelden van het gebruik van signaalapparatuur in veel industriële toepassingen, zoals bijvoorbeeld; machines en apparatuur, bedieningspanelen, productielijnen in de automobiel-, algemene en logistieke sector, toepassingen voor verpakken en verzenden en gebouwautomatisering, om er maar een paar te noemen.
 
Daarnaast krijgt de lezer een uitgebreid inzicht in de wereld van digitalisering via de innovatieve draadloos netwerksystemen van WERMA. Ten slotte zullen enkele voorbeelden van "best practice" -toepassingen de enorme voordelen van signaaltechnologie aantonen.
 
Reageer snel en ontvang een gratis exemplaar
 
Wij nodigen u uit om deel te nemen en te registreren op www.werma.com/book
De eerste 100 krijgen een gratis kopie van 'Signal Technology in Industry'.
 

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Safe PCB Nederland
Safe PCB Nederland

Printplaten/PCB's, prototype en series

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden