EO

Technologies Added van start met 10 partners

23 mei 2018 om 11:12 uur -

Technologies Added van start met 10 partners

De productielijn van Technologies Added in Emmen is in gebruik genomen. Deze Smart Factory voor kleine bedrijven is ontstaan op de locatie waar Philips eind 2016 de poorten sloot van haar armaturenbedrijf.

Technologies Added is een initiatief van het Brabantse investeringsbedrijf Chezz Partners, dat daarbij wordt ondersteund door de NOM (Investerings- en Ontwikkelingsmaatschappij voor Noord-Nederland). Rob Goossens, de nieuwe CEO van Technologies Added: "Grote bedrijven kunnen hun eigen Smart Factory wel ontwikkelen, maar voor kleine bedrijven wordt dat steeds lastiger. Vandaar dat wij met Technologies Added een alternatief aanbieden".

 

Partnerships

Het consortium dat de Shared Smart Factory op de rails gaat zetten, bestaat verder uit Engie uit Roden dat het flexibel-gerobotiseerde productieproces ontwikkelt, Oldenburger|Fritom (Veendam, Emmen) dat de inhouse distributie en logistiek gaat verzorgen en Rockwell Automation dat tekent voor de industriële automatisering.


Inmiddels zijn zes bedrijven begonnen met de productie, of met de voorbereiding daarvoor, onder het dak van Technologies Added. Dat zijn Sustainder uit Emmen (slimme straatverlichting), Scoozy uit Delft (elektrische scootmobielen), Hydraloop International uit Leeuwarden (in-huis waterrecyclingsysteem), Persafe uit Breda (producten voor personal safety), SenseGlove uit Delft (Virtual Reality handschoen) en Embedded Fitness uit Helmond (interactieve fitness apparatuur).

 

Product van de maand

RSS
PROTECT PSC1: programmeerbaar, modulair, multifunctioneel en kostenbesparend

De PROTECT PSC1-veiligheidsbesturing is compact, heeft een modulaire structuur en kan uiterst flexibel worden ingezet....

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV
B&R Industriële Automatisering BV

Perfection in Automation

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Safe PCB Nederland
Safe PCB Nederland

Printplaten/PCB's, prototype en series

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden