EO

Technologies Added van start met 10 partners

23 mei 2018 om 11:12 uur -

Technologies Added van start met 10 partners

De productielijn van Technologies Added in Emmen is in gebruik genomen. Deze Smart Factory voor kleine bedrijven is ontstaan op de locatie waar Philips eind 2016 de poorten sloot van haar armaturenbedrijf.

Technologies Added is een initiatief van het Brabantse investeringsbedrijf Chezz Partners, dat daarbij wordt ondersteund door de NOM (Investerings- en Ontwikkelingsmaatschappij voor Noord-Nederland). Rob Goossens, de nieuwe CEO van Technologies Added: "Grote bedrijven kunnen hun eigen Smart Factory wel ontwikkelen, maar voor kleine bedrijven wordt dat steeds lastiger. Vandaar dat wij met Technologies Added een alternatief aanbieden".

 

Partnerships

Het consortium dat de Shared Smart Factory op de rails gaat zetten, bestaat verder uit Engie uit Roden dat het flexibel-gerobotiseerde productieproces ontwikkelt, Oldenburger|Fritom (Veendam, Emmen) dat de inhouse distributie en logistiek gaat verzorgen en Rockwell Automation dat tekent voor de industriële automatisering.


Inmiddels zijn zes bedrijven begonnen met de productie, of met de voorbereiding daarvoor, onder het dak van Technologies Added. Dat zijn Sustainder uit Emmen (slimme straatverlichting), Scoozy uit Delft (elektrische scootmobielen), Hydraloop International uit Leeuwarden (in-huis waterrecyclingsysteem), Persafe uit Breda (producten voor personal safety), SenseGlove uit Delft (Virtual Reality handschoen) en Embedded Fitness uit Helmond (interactieve fitness apparatuur).

 

Product van de maand

RSS
Pilz configureerbare besturingssystemen volop in ontwikkeling

De configureerbare besturingssystemen PNOZmulti 2 van Pilz hebben veel functies en zijn flexibel inzetbaar. U kunt de...

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Tosec
Tosec

Specialist in plaatbewerking

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden