EO

Witteveen+Bos wint Winsemius 'Manufacturing & Production’

22 mei 2018 om 12:02 uur -

Witteveen+Bos Winsemius 'Manufacturing and Production’

Witteveen+Bos wint de Winsemius Award 2018 in de categorie ‘Manufacturing and Production’. Het advies- en ingenieursbureau ontvangt de award voor een innovatieve 3D-printtechniek voor beton die wordt gebruikt in het project Virtual Design & Digital Construction (VD²C).

VD²C is een project waarbij gebruik wordt gemaakt van data om een digitaal ontwerp te maken dat met behulp van een 3D-printer in beton kan worden geprint. Doordat het ontwerp volledig gedigitaliseerd is kan deze via internet naar een 3D-printer op iedere locatie ter wereld worden verstuurd en hier direct worden geprint. Voor het project werkt Witteveen+Bos Singapore nauw samen met lokale universiteiten zoals de Nanyang University of Technology, het bedrijfsleven en overheden.

 

De Winsemius Award 2018 is uitgereikt tijdens een galadiner in Singapore. Zowel de Singaporese minister voor Milieu en Water Masagos Zulkifli, ambassadeur Margriet Vonno en Z.K.H. Prins Constantijn van Oranje. Het is de vierde keer dat de award wordt uitgereikt, waarbij het thema dit jaar 'Technological Innovation' was. De award is een initiatief van ADB DutchCham.

 

Product van de maand

RSS
PROTECT PSC1: programmeerbaar, modulair, multifunctioneel en kostenbesparend

De PROTECT PSC1-veiligheidsbesturing is compact, heeft een modulaire structuur en kan uiterst flexibel worden ingezet....

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV
B&R Industriële Automatisering BV

Perfection in Automation

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Safe PCB Nederland
Safe PCB Nederland

Printplaten/PCB's, prototype en series

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden